ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 01:18

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Παρουσιάστηκαν οι καλές πρακτικές του Δήμου για τα παιδιά και τη στήριξη της οικογένειας

0 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, 22:23

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Παλαιού Φαλήρου, συμμετείχαν στο διήμερο Συνέδριο στις 10 & 11 Ιουνίου με θέμα «ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ - ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ», στην Τεχνόπολη – Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ», στο Γκάζι, όπου διοργανώθηκε από το Δημοτικό Βρεφοκομείο του Δήμου Αθηναίων και το τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Στο Συνέδριο παρουσιάστηκαν οι πολιτικές και οι καλές πρακτικές των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για τα παιδιά και την στήριξη της οικογένειας ενώ από τους αξιόλογους ομιλητές και τεχνοκράτες, παρουσιάστηκαν οι σύγχρονες εξελίξεις σε θέματα της πρώιμης παιδικής ηλικίας.

Τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου εκπροσώπησαν η Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου Μαίρη Τρύφων και η Προϊσταμένη του 1ου Βρεφονηπιακού σταθμού - Ι.Φιξ, Ρόη Βασιλοπούλου.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.