ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 08:43

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Δήμος Ηλιούπολης: Eθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 18 Ιουνίου στο Δημαρχείο

0 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, 20:54

O Δήμος Ηλιούπολης, συνεχίζοντας με συνέπεια το κοινωνικό του έργο, διοργανώνει την 70η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Iουνίου 2023, ώρες 09:00 έως 13:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο (Σοφοκλή Βενιζέλου 112).

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης καλεί τους δημότες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. «Σας καλούμε να ανταποκριθείτε σε αυτή τη Δράση Ζωής, δεδομένου ότι η συμμετοχή όλων αποτελεί απόδειξη προσφοράς και αλληλεγγύης», τονίζει ο κ. Χατζηδάκης.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χριστίνα Σερέτη σημειώνει: «Προκειμένου η Κοινωνική Υπηρεσία να έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες για αίμα των δημοτών μας, η ενεργή συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη. Παρακαλούμε να ενημερώσετε και το περιβάλλον σας, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των εθελοντών αιμοδοτών, με σκοπό την αυτάρκεια του Δήμου μας σε αίμα, αλλά και για την αμεσότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, σε κρίσιμες για την υγεία τους στιγμές».

Σας παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τον Α.Μ.Κ.Α σας.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.