ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 11:52

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Νέα παράταξη ανακοίνωσε ο παυθείς αντιδήμαρχος Δημήτρης Μητρέλλος

4 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, 22:46

Δημοτική παράταξη με το όνομα "ΦΑΛΗΡΟ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ανακοίνωσε ο παυθείς - ανεξαρτητοποιηθείς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου, Δημήτρης Μητρέλλος. 

Της αναγγελίας της ίδρυσης παράταξης είχε προηγηθεί η παύση του Δημήτρη Μητρέλλου από την αντιδημαρχία Πόλης (καθαριότητα) με πολλές αιχμές από τον Δήμαρχο για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του.

Την ίδια ώρα αναρτήθηκε η ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου με τις συνήθεις αιτιολογίες που ακολουθούν τέτοιες ενέργειες. Δηλαδή, "έλλειψη οράματος εκ μέρους της δημοτικής αρχής, μη αποδεκτό μοντέλο διοίκησης, κ. ά.

Ανάμεσα και σε άλλα στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Μητρέλλος αναφέρει: "Σε καιρούς που το αυτονόητο τείνει να γίνει ζητούμενο, η κοινωνία αναζητά το έντιμο, το δημιουργικό, το υγιές.

Έτσι μια ομάδα Παλαιοφαληριωτών που εκπροσωπεί όλο το κοινωνικό φάσμα και εκφράζει το σύνολο των δημοτών, δίχως εξαιρέσεις και κομματικές εξαρτήσεις, αποφάσισε να στηρίξει τον μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχο Πόλεως Παλαιού Φαλήρου Δημήτρη Μητρέλλο, στην προσπάθεια του για ανάληψη της Δημαρχίας του Δήμου μας.

Σκοπός μας είναι η συσπείρωση των ευρύτερων δυνάμεων της Φαληρικής κοινωνίας, με στόχο την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και την αποκατάσταση της χαμένης αίγλης της πόλης μας".

Κινητικότητα λοιπόν στο Παλαιό Φάληρο. Μένει να δούμε τώρα αν αυτή η κινητικότητα θα δημιουργήσει και άλλους κύκλους ή τα νερά θα παραμείνουν ήρεμα. 

Σχόλια Αναγνωστών

4 Προσθήκη σχολίου
Παπασπυριδακόπουλος Λαέρτης 12.06.23
Τι γίνεται εκεί κάτω στο Φάληρο κύριοι; Μαύρα σύννεφα μαζεύονται μου φαίνεται και πρέπει ο κ. δήμαρχος να τα καθαρίσειπριν νάναι αργά...
Απάντηση
Αρχίσαμε 10.06.23
"Αναγέννηση", "Πρόοδος", "Ανάπτυξη" κουλουπου κουλουπου ...
Απάντηση
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 10.06.23
Αν δεν κάνω λάθος, ο κ.Μητρέλος ήταν αντιδήμαρχος τα τελευταία χρόνια με εντολή του δημάρχου.Απο αυτά που διαβάζω και κυκλοφορούν, έχουμε μπερδευτεί λιγάκι για το τι ακριβώς συμβαίνει.
Απάντηση
Βασίλης Χ. 10.06.23
Αρχίσανε τα όργανα!!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.