ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 01:17

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Τέλος ο Δημήτρης Μητρέλλος από την καθαριότητα - Οι λόγοι της απόφασης

0 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, 10:12

Την παύση του αντιδημάρχου καθαριότητας Δημήτρη Μητρέλλου από την αντιδημαρχία καθαριότητας, πριν την λήξη της θητείας του αποφάσισε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος. 

Στο αιτιολογικό της πράξης αυτής, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου αναφέρει πως ο κ. Μητρέλλος απουσίαζε αδικαιολόγητα από την υπηρεσία στην οποία ήταν πολιτικός προϊστάμενος, και παρά το γεγονός ότι η θέση του ήταν έμμισθη δεν ασκούσε επαρκώς τα καθήκοντά του με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην καθαριότητα της πόλης. 

Ομολογουμένως η κίνηση αυτή του Γιάννη Φωστηρόπουλου προκάλεσε αίσθηση αφού είναι κάτι που σπάνια βλέπουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Προφανώς στην προκειμένη περίπτωση ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι. 

Στη θέση του μπήκε η μέχρι χθες αντιδήμαρχος Τουρισμού Ναυτιλίας & Ανάπτυξης Παραλιακού Μετώπου και Δημοτική Σύμβουλος Μιχαλοπούλου Μαρία, και στη θέση της μετακινείται ως αντιδήμαρχος ο Δημήτρης Καρκατσέλης.

Η απόφαση του Δημάρχου

Με γνώμονα την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη άσκηση των αρμοδιοτήτων του Δήμου, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Ιωάννης Φωστηρόπουλος με την υπ. αριθμ. 479/7-6-2023 αποφασίζει:

Την ανάκληση του Αντιδημάρχου κ. Μητρέλλου Δημητρίου, πριν από τη λήξη της θητείας του, εξαιτίας της επαναλαμβανόμενης και μακρόχρονης αδικαιολόγητης απουσίας του από τα όρια της χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου, καθώς και της περιορισμένης παρουσίας του όταν βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου, αν και έμμισθος Αντιδήμαρχος, με συνέπεια την πλημμελή άσκηση των αρμοδιοτήτων του.

Αντιδήμαρχος Πόλης ορίζεται η τ. Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ναυτιλίας & Ανάπτυξης Παραλιακού Μετώπου και Δημοτική Σύμβουλος κα Μιχαλοπούλου Μαρία του Πανογιάννη.

Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ναυτιλίας & Ανάπτυξης Παραλιακού Μετώπου ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καρκατσέλης Δημήτριος του Ευαγγέλου.

Κατά τα λοιπά διατηρούνται σε ισχύ οι υπ. αριθμ. 608/31-8-2022 & 633/8-9-2022 προηγούμενες αποφάσεις του Δημάρχου. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.