ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 19:13

ΒΟΥΛΑ

Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη: Όλοι με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο

0 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, 12:53

Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη: Όλοι με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο 

Την Τρίτη 30 Μαϊου ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος παρουσίασε το μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού του "Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη - Πόλη για να ζεις". 

Ανακοινώθηκαν εκτός των εκλεγμένων πολλά νέα πρόσωπα, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι που είχαν λάβει μέρος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής παράταξης και υποψήφιοι δήμαρχοι και κατάφεραν να εκλέξουν μόνον τους ίδιους. 

Έτσι με την παράταξη του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου συντάχθηκαν η Μαρία Σίνα, ο Διονύσης Κοντονής και ο Μανώλης Δασκαλάκης. 

Αυτό που θα πρέπει να επισημανθεί και βοήθησε ώστε να γίνουν αυτές οι συγκλίσεις, είναι το γεγονός πως κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου δεν υπήρξαν οξύτητες, ούτε έντονες αντιπαραθέσεις και αμφισβητήσεις. 

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος απέδειξε πως μπορεί να συνθέτει απόψεις, να κάνει ένα βήμα πίσω όπου θεωρεί ότι πρέπει και να δίνει επαρκείς εξηγήσεις όποτε αυτό απαιτείται. 

Όμως, αίσθηση προκάλεσε η επιστροφή στο συνδυασμό του δημάρχου του Γιώργου Κοκολέτσου ο οποίος πριν από ενάμισυ χρόνο είχε ανεξαρτητοποιηθεί και δηλώσει ότι θα διεκδικήσει τη δημαρχία. 

Την Τρίτη λοιπόν αφού είχε προηγηθεί δημόσια ανακοίνωση του ιδίου, στην οποία ανέφερε ότι εξέλειπαν οι λόγοι για τους οποίους είχε φύγει από το συνδυασμό, δήλωσε πως θα είναι και πάλι υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημάρχου. 

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του έκανε και μία εκτενή αναφορά στο γεγονός λέγοντας πως ο κ. Κοκολέτσος είχε τη γενναιότητα να αναθεωρήσει τις απόψεις του αφού διερεύνησε τα δεδομένα που αφορούσαν κυρίως το έργο της Μαρίνας της Βουλιαγμένης και απέσπασε από τη διοίκηση του Αστέρα τις απαραίτητες διευκρινήσεις και εγγυήσεις. Δημόσια δε αναγνώρισε πως το έργο, όπως τελικά διαμορφώθηκε είναι προς όφελος της πόλης".

Κατάλαβε δηλαδή πως δεν ίσχυαν όσα εκείνη την περίοδο κυκλοφορούσαν γύρω από το έργο της ανάπλασης της Μαρίνας της Βουλιαγμένης. 

Οι συγκλίσεις και η άρση παρεξηγήσεων είναι καλό πράγμα, όμως η απορία που μένει απ' όλο αυτό είναι η εξής: Δεν θα μπορούσε η όποια διερεύνηση εκ μέρους του κυρίου Κοκολέτσου να γίνει πριν φύγει από την παράταξη του Δημάρχου, ή να εμπιστευθεί τους ειδικούς που ενημέρωσαν σχετικά το δημοτικό συμβούλιο; 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.