ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 01:00

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: Σωτήρης Ζώτος, υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής

0 6 ΜΑΙΟΥ 2023, 22:24
Μπροστά για το Νοσοκομείο

Έντονη δραστηριότητα κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αναπτύσσει ο Σωτήρης Ζώτος, Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική δίνοντας έμφαση στα θέματα που αφορούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας και την ανάγκη λειτουργίας Δημόσιου Νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική.

Με όπλο την εμπειρία του ως πρώην Υποδιοικητής της 1ης ΥΠΕ και συνεχείς περιοδείες και επισκέψεις στις μονάδες Υγείας της Περιοχής συζητά με τους πολίτες, τους Γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για όλα τα ζητήματα που άμεσα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα αλλά και για τον σχεδιασμό ενός σύγχρονου και ολοκληρωμένου σχεδίου για :

- Την Αναγέννηση του ΕΣΥ, την δημιουργία Ισχυρού Δικτύου Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με Προσωπικό Γιατρό για όλους και Κέντρα Υγείας 24ωρης λειτουργίας.

- Τη δραστική μείωση της συμμετοχής στα φάρμακα και τον υποδιπλασιασμό των εισφορών υγείας για τους συνταξιούχους, τους ευάλωτους και τους χρονίως πάσχοντες.

- Την ενίσχυση των Νοσοκομείων των Κ.Υ και του ΕΚΑΒ με μόνιμο προσωπικό και ανανέωση του εξοπλισμού.

- Το διορισμό διοικήσεων με αξιοκρατικές και αδιάβλητες διαδικασίες και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών.

- Τη θωράκιση της Δημόσιας Υγείας και την λειτουργία υπηρεσιών αποκατάστασης και εξωνοσομειακής φροντίδας.

- Την Επέκταση του Εθνικού Δικτύου Τηλεϊατρικής με λειτουργία Κέντρου 24ωρης Εφημερίας και σταθμούς και στην Ορεινή Ελλάδα.- Την λειτουργία Δημοσίου Νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική που είναι η μόνη ευρωπαϊκή περιφέρεια με 600.000 μόνιμους κατοίκους, χωρίς Νοσοκομείο.

Δεν κουράζεται να επιμένει ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί μια καλύτερη Υγεία για Όλους, γιατί είναι ο δημιουργός του ΕΣΥ και η Παράταξη που το σύνολο των Δημοσίων Υποδομών Υγείας από το 1981 μέχρι σήμερα και οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις φέρουν την σφραγίδα των Κυβερνήσεων του. Γιατί το κόμμα του έχει σχέδιο, πολιτική βούληση και ανθρώπους με ικανότητα και εμπειρίες σε αντίθεση με τις πολιτικές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που οδήγησαν στην τραγική κατάσταση της Δημόσιας Υγείας και τις μεγάλες ανισότητες που βιώνουν σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες.

Ο Σωτήρης Ζώτος

Γεννήθηκε στην Αγιά Πρεβέζης. Έγγαμος, πατέρας 2 κοριτσιών, της Κατερίνας και της Ερατώς.

Αποφοίτησε από το ∆έσκειο Λύκειο Πάργας, είναι απόφοιτος της ΕΣ∆Υ µε μεταπτυχιακές σπουδές
στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και την Κοινωνιολογία και εργάστηκε στο Γ.Ν. Αλεξάνδρα και το
Κέντρο Υγείας Ραφήνας.

Διετέλεσε:
Πρόεδρος στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο Αθηνών – «Η Αγία Ελένη», Υποδιοικητής στην 1 η ΥΠΕ Αττικής και την 2 η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου και Ειδικός Γραμματέας στο Υπουργείο Υγείας.

Επίσης, είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΉΣ και της Γραμματείας του Τομέα Υγείας.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.