ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 05:44

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

N.Δ.: Κατσιμπάρδη Αικατερίνη - Υποψήφια Βουλευτής Ανατολικής Αττικής

1 6 ΜΑΙΟΥ 2023, 22:09

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975, κατοικώ στη Βούλα και είμαι μητέρα δύο παιδιών. Είμαι Παιδίατρος με εξειδίκευση στην Παιδιατρική Αιματολογία-Ογκολογία και εργάζομαι στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ-Μ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ».

Είμαι υπεύθυνη του Ιατρείου μακροχρόνιας παρακολούθησης των επιβιωσάντων από καρκίνο στην παιδική ηλικία στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ. Είμαι επιστημονικά υπεύθυνη για την οργάνωση και λειτουργία ομάδων γονέων με σκοπό την ενημέρωση για τις επιπλοκές μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας στα παιδιά με καρκίνο, μια δράση που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Έχω μετεκπαιδευθεί σε ερευνητικά κέντρα της Ολλανδίας και της Γαλλίας, με έμφαση στην έρευνα του καρκίνου. Διδάσκω στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Συμμετέχω σε εθελοντικές δράσεις που αφορούν τους δότες μυελού των οστών με το Όραμα Ελπίδας. Διατηρώ παιδιατρικό ιατρείο στη Βούλα.

Η προσφορά προς τον συνάνθρωπο αποτελούσε πάντα γνώμονα στη ζωή μου. Από τα πρώτα χρόνια των σπουδών μου έχω αφοσιωθεί στα παιδιά, στο μέλλον αυτού του κόσμου. Στηριζόμενη στις γνώσεις και στην εργασιακή μου εμπειρία στο χώρο της υγείας, σκοπός μου είναι η ανάληψη ενεργού ρόλου στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο για τα παιδιά μας.

Γι’ αυτό, ζητώ την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας για να αναλάβω δράση από την πρώτη ημέρα και να συμβάλω προς την υλοποίηση του κοινού μας οράματος.

Δυνατά, Σταθερά και Μπροστά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.


Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Βαριώτης 20.05.23
Ψήφος στις γυναίκες, γιατί είναι το στήριγμα της κοινωνίας.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.