ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 18 ΜΑΙΟΥ 2024, 23:08

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Σοφία Κατσίγιαννη, υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής

1 6 ΜΑΙΟΥ 2023, 21:56

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στην Ανατολική Αττική, όχι μόνο στο ψηφοδέλτιο με το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ με το οποίο είναι υποψήφια βουλευτής, αλλά συνολικά είναι η Σοφία Κατσίγιαννη.

Γέννημα θρέμμα της Ανατολικής Αττικής, ενεργή επαγγελματίας, μητέρα και εκλεγμένη στην τοπική αυτοδιοίκηση, διαθέτει τη γνώση(διαθέτει δύο πτυχία, δύο μεταπτυχιακά και ένα διδακτορικό) , την εμπειρία αλλά και την θέληση να δουλέψει μεθοδικά και αποτελεσματικά από τη μια για να πετύχει τις απαραίτητες μικρές αλλά σημαντικές νίκες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωή των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής και από την άλλη για να δώσει και τις μεγαλύτερες μάχες ώστε η περιφέρεια της να αποκτήσει την ανάπτυξη και την αναγνώριση που της αναλογεί και της αξίζει.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η διαχρονική παρουσία της στα δρώμενα της περιοχής αποτελούν ιδανικά διαπιστευτήρια μιας ψήφου που θα πιάσει τόπο.

Η Σοφία Κατσίγιαννη είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος από το 2010 και αντιδήμαρχος Παιδείας, Ισότητας & Τουριστικής Ανάπτυξης του δήμου Διονύσου, όπως και αν. Γραμματέας Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Διαθέτει δύο πτυχία, δύο μεταπτυχιακά και ένα διδακτορικό, εργασιακή εμπειρία και επαγγελματική κατάρτιση στην δημόσια διοίκηση μέσα από την πολυετή παρουσία της στην αυτοδιοίκηση.

Χάρη στις ιδιότητες αυτές γνωρίζει από πρώτο χέρι όχι μόνο τα σημαντικά ζητήματα του συγκεκριμένου δήμου αλλά και ολόκληρης της Ανατολικής Αττικής καθώς είναι ένας άνθρωπος που έχει αποφασίσει να αφιερώσει τη ζωή της στα κοινά, και έχει ασχοληθεί εκτενώς με τα θέματα της Ανατολικής Αττικής.

Η Σοφία διαθέτει την θέληση να δουλέψει μεθοδικά και αποτελεσματικά και να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για το καλό του τόπου, ώστε τα παιδιά μας να έχουν ένα καλύτερο αύριο, και αυτό είναι κάτι που το έχουν βιώσει δια ζώσης όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί της στην αυτοδιοίκηση. Τώρα ήρθε η ώρα για κάτι μεγαλύτερο, στην κεντρική πολιτική σκηνή, όπου το έργο της μπορεί να είναι ακόμη σημαντικότερο.


Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Τατιάνα Κοροβίλα 20.05.23
Η πατρίδα μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους με γνώση και υπευθυνότητα σε ότι αναλαμβάνουν.Στηρίζουμε τέτοια πρόσωπα όμως μόνο από το καθαρά δημοκρατικό τόξο.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.