ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 09:38

ΑΛΙΜΟΣ

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος στον Άλιμο - Επίσκεψη στο ΚΕΠ

Ρεπορτάζ: Νικόλα Κονταρίνη Φωτ.: "vimaonline.gr" 2 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023, 11:50

Τον Τάκη Θεοδωρικάκο υποδέχθηκε στο ΚΕΠ Αλίμου ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μαριόλης.

Την  Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης (Τάκης) Θεοδωρικάκος, πραγματοποίησε περιοδεία στις γειτονιές του Δήμου Αλίμου, μίλησε με τον κόσμο και τους ανθρώπους της αγοράς, και έκλεισε τον κύκλο των επαφών του με τους πολίτες στο όμορφο αυτό παραλιακό προάστιο με την επίσκεψή του στο σύγχρονο ΚΕΠ της οδού Θουκυδίδου, όπου τον υποδέχθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Γιάννης Μαριόλης.

Ο Γιάννης Μαριόλης, καλωσόρισε τον Υπουργό εκ μέρους του Δημάρχου, Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος απουσίαζε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Σουηδία, όπου συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Ελλάδος στην συνεδρίαση του Προεδρείου της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατά την διάρκεια δε, της παραμονής του κου Υπουργού στο ΚΕΠ, ο κος Μαριόλης του μετέφερε, επίσης, και τις ευχαριστίες του Δημάρχου για την ουσιαστική συμβολή του στον εκσυγχρονισμό των ΚΕΠ της περιοχής, όταν ήταν Υπουργός Εσωτερικών.


Ο υπουργός με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Μαριόλη. 

Πέραν αυτού, όμως, ο κος Μαριόλης αναφέρθηκε και στα όσα έκανε ο Υπουργός την περίοδο εκείνη, όταν με το πρόγραμμα "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ", ο Δήμος Αλίμου χρηματοδοτήθηκε για πολλά και σημαντικά έργα υποδομής στην πόλη, όπως, για παράδειγμα, για την κατασκευή του νέου κλειστού, υπερσύγχρονου, Κλειστού Γυμναστηρίου πολλαπλών χρήσεων, δίπλα από το 6ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, προϋπολογισμού 5 εκ. ευρώ, καθώς και για την ανέγερση του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου ύψους περίπου 8 εκ. ευρώ.

Για αυτά, και άλλα, άλλωστε, έχει αναφερθεί εγκαίρως και λεπτομερώς ο Δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης, στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά την διάρκεια συζήτησης για τον Προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους, ο οποίος έφτασε τα 74 εκ. ευρώ, από τα 29 εκ. που τον παρέλαβε το 2014 από την προηγούμενη του Θάνου Ορφανού.


Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανάμεσα σε υπαλλήλους του ΚΕΠ και στους αντιδημάρχους Γιάννη Μαριόλη και Νίκο Αλεξόπουλο (δεξιά). 

Από την πλευρά του, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, αναγνώρισε την άψογη συνεργασία που είχε πριν, ως ΥΠΕΣΔΑΑ, και συνεχίζει να έχει σήμερα ως ΥΠΠΟ, με τον Δήμο Αλίμου και όλως ιδιαιτέρως με τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων ότι, ο Άλιμος είναι ένας από τους ένδεκα δήμους της χώρας που διαθέτει τμήμα για την αντιμετώπιση της οικογενειακής βίας.

Δοθείσης ευκαιρίας, αξίζει να σημειωθεί πως, ο Δήμος Αλίμου, έχει καταθέσει εγκαίρως φακέλους της Τεχνικής Υπηρεσίας, πλήρως ενημερωμένους, για δρομολογημένα έργα, έχοντας λάβει μέχρι τώρα το μεγαλύτερο ποσό χρηματοδότησης, κάτι που τον κατατάσσει στην κορυφή των ΟΤΑ σε ότι αφορά τέτοια θέματα. 
Ο υπουργός ανάμεσα στον Γιάννη Μαριόλη και τον Νίκο Αλεξόπουλο. 

Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 02.05.23
Αν ψηφιζα στον Άλιμο θα το έριχνα Κονδύλη δαγκωτό. Επειδή ψηφίζω δίπλα στο Φάληρο, έριχνα Χατζηδάκη και τώρα στον Γιάννη μας.
Απάντηση
Καλαμακιώτισσα 30.04.23
Είναι γεγονός πως άξιοι και ικανοί άνθρωποι σημαντικά και ωραία πράγματα κάνουν σε οποιονδήποτε τομέα.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.