ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 06:25

ΑΛΙΜΟΣ

Ζωντάνεψε και πάλι η λαϊκή αγορά της Αγίου Γερασίμου στον Άλιμο

1 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023, 22:14

Ζωντάνεψε και πάλι η λαϊκή αγορά που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Γερασίμου στον Άλιμο, η οποία είχε σταματήσει να λειτουργεί από τον περασμένο Ιανουάριο. 

Πρώτη μέρα της επαναλειτουργίας η Μεγάλη Πέμπτη και τους πάγκους επισκέφθηκαν ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης,  οι αντιδήμαρχοι  Γιάννης Μαριόλης, και Γιώργος Μακαριγάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Ευαγγελίου και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ντόρα Δανοχρήστου.    

Ο αντιδήμαρχος λαϊκών αγορών Αλίμου Γιάννης Μαριόλης δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ξανάνοιξε η Λαϊκή στον παλαιό Άλιμο. Αυτή τη φορά με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Ένα τυπικό ζήτημα που είχε προκύψει λύθηκε. Έχουμε άδεια για 12 μεγάλους πάγκους μαναβικής και δυνατότητα επέκτασης. Έτσι οι κάτοικοι στον παλαιό Άλιμο θα ξαναέχουν τη λαϊκή τους αγορά που είναι απαραίτητη ιδιαίτερα για τους ηλικιωμένους.   

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχό μας Ανδρέα Κονδύλη, τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, τον Πρόεδρο του νέου Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Σταύρο Μελά και τον Διευθυντή Λαϊκών Αγορών Αθηνών Χάρη Πασβαντίδη για τις άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες τους".

Η λαϊκή θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη επί της οδού Αγίου Γερασίμου, από τη συμβολή της με την οδό Κεφαλληνίας και έως την οδό Ιθάκης. 


Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Κοσμάς 15.04.23
Πολύ καλή και χρήσιμη θα εξυπηρετήσει την περιοχή.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.