ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 18:22

ΑΛΙΜΟΣ

Στο συνδυασμό του Ανδρέα Κονδύλη ο Κώστας Χαρίτος

0 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023, 13:29

Την προσχώρησή του στο συνδυασμό "Αγαπώ τον Άλιμο" του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο fb ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Χαρίτος.

Ο Κώστας Χαρίτος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό "¨Ανω Κάτω στο Καλαμάκι". 

"Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας τον Κώστα Χαρίτο, δικηγόρο και ανεξάρτητο, μέχρι πρότινος, Δημοτικό Σύμβουλο", δήλωσε ο Δήμαρχος Αλίμου. 

"Ο Κώστας Χαρίτος στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου και φέτος τον Οκτώβριο θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό μας "ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ".

Καλωσόρισες Κώστα, καλή επιτυχία!"

Η ανακοίνωση του Κώστα Χαρίτου 

“Αγαπητοί φίλοι,

Ο χρόνος μας έχει δείξει ότι η συνεργασία μας είναι απαραίτητη για το καλό της τοπικής κοινωνίας. Όλα αυτά τα χρόνια βλέπουμε την ζωή των κατοίκων του Αλίμου να βελτιώνεται και να αναβαθμίζεται.

Έχω την πεποίθηση ότι μόνο μέσα από τη συνεργασία και την αλληλεγγύη μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη κοινωνία για όλους μας. Παρόλο που έχουμε διαφορετικές απόψεις σε κάποια θέματα, πιστεύω ότι είναι σημαντικό να ενωθούμε για το κοινό μας συμφέρον και να συνεργαστούμε για να βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών μας. Στο τέλος της ημέρας, οι διαφορές μας πρέπει να υποχωρήσουν στην ενότητα και τον σκοπό μας για ένα καλύτερο αύριο.

Σήμερα, η δημοτική παράταξη “Αγαπώ τον Άλιμο» προσφέρει μια ευκαιρία για να αλλάξουμε την κατεύθυνση της τοπικής μας κοινωνίας και να προσφέρουμε περισσότερα στους συμπολίτες μας.

Με ενθουσιασμό και αφοσίωση, θα εργαστώ σκληρά για να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα και να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που θα μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτό θέλω να σας ενημερώσω για την συμπόρευση μου με τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και την προσχώρηση μου στην δημοτική κίνηση «Αγαπώ τον Άλιμο».”

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.