ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 08:53

ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Ξεχορταριάζονται κοινόχρηστοι χώροι και οικόπεδα

0 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, 12:44

Εν όψει της αντιπυρικής περιόδου (που ξεκινάει την 1η Μαΐου), ο Δήμος Αλίμου ξεκίνησε ήδη τις αποψιλώσεις των κοινόχρηστων χώρων και των ιδιωτικών οικοπέδων, με στόχο την πρόληψη των πυρκαγιών και την καθαριότητα στην πόλη.

Ήδη από τις αρχές Μαρτίου έχουν ξεκινήσει οι αποψιλώσεις στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου (όπως πάρκα, λόφοι, άλση, νησίδες κ.λπ.), ενώ στις αρχές Απριλίου αρχίζει και η αποψίλωση των ιδιωτικών οικοπέδων.

Στους ιδιοκτήτες όλων των οικοπέδων έχουν ήδη αποσταλεί ονομαστικές επιστολές, υπενθυμίζοντάς τους την υποχρέωση να έχουν καθαρό και αποψιλωμένο το οικόπεδό τους και ενημερώνοντάς τους ότι σε περίπτωση που δεν μεριμνήσουν οι ίδιοι, θα κάνει ο Δήμος την αποψίλωση και θα τους χρεώσει την αντίστοιχη δαπάνη.

Συνολικά καθαρίζονται:

– 75 μεγάλοι χώροι

– 350 ιδιωτικά οικόπεδα

– 480 στρέμματα σε έκταση αθροιστικά

Σε όσους από τους παραπάνω χώρους τυχόν χρειαστεί, θα ακολουθήσει και δεύτερη αποψίλωση τους επόμενους μήνες (εφόσον αναπτύξουν εκ νέου έντονη βλάστηση).

Η Δημοτική αρχή ευχαριστεί όλους όσοι συνδράμουν στη μεγάλη και οργανωμένη αυτή «επιχείρηση», που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, με στόχο η πόλη του Αλίμου να είναι καθαρή, ασφαλής και φροντισμένη.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.