ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 02:46

ΒΟΥΛΑ

Δενδροφυτεύτηκαν 1000 δενδρύλλια στο Πανόραμα της Βούλας

0 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, 17:25

Η Day Group σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό We4all και τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, πραγματοποίησε εθελοντική δράση δενδροφύτευσης στο Πανόραμα Βούλας.

Στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης και αειφόρας ανάπτυξης που ακολουθεί η Day Group, ολοκλήρωσε την δράση με επιτυχία, φυτεύοντας συνολικά 200 νέα δενδρύλλια, δημιουργώντας έναν νέο πνεύμονα πρασίνου σε μια περιοχή που το έχει ιδιαίτερη ανάγκη μετά την καταστροφική πυρκαγιά το καλοκαίρι του 2022.

Τα δενδρύλλια που φυτεύτηκαν χάρη στην μεγάλη συμμετοχή των εθελοντών είναι βραδύκαυστα και συμβαδίζουν με το τοπικό οικοσύστημα προσφέροντας μια πνοή οξυγόνου στην τοπική κοινωνία, βοηθώντας την βιοποικιλότητα της περιοχής.

Η δράση αυτή σηματοδοτεί μονό την αρχή της συνεργασίας της DAY GROUP με την We4all, καθώς μέσα στην χρονιά θα φυτευτούν συνολικά 1.000 νέα δενδρύλλια σε περιοχές της Αττικής, αποδεικνύοντας ότι φροντίζοντας για το φυσικό περιβάλλον, ουσιαστικά φροντίζουμε για το μέλλον μας! 
Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.