ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 28 ΜΑΙΟΥ 2023, 13:37

ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Συμμορία ανηλίκων λήστευε μαθητές στο Χαϊδάρι - Συνελήφθη ο αρχηγός και δύο μέλη

0 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, 20:11

Από τις αρχές του 2023 δρούσε η συμμορία στα δυτικά προάστια Αττικής, με στόχο συνήθως μαθητές, ενώ μέχρι στιγμής εξιχνιάστηκαν από την Ελληνική Αστυνομία 24 ληστείες.

Στα πλάνα που εξασφάλισε και δημοσίευσε η ΕΡΤ, οι τέσσερις δράστες, στις 3 Μαρτίου 2023, επέβαιναν σε δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού και κινούνταν στην οδό Θερμοπυλών στο Χαϊδάρι. Οι δύο από τους δράστες συνεπιβάτες, φαίνονται να κατεβαίνουν από τις μηχανές όταν εντοπίζουν τους τρεις μαθητές να κινούνται πεζή.

Τους σταματούν και τους παίρνουν τα κινητά τηλέφωνα. Στη συνέχεια γυρίζουν πίσω στο σημείο που βρίσκονται οι συνεργοί με τις μηχανές και εξαφανίζονται.

Την ίδια μέρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχαν πραγματοποιήσει άλλες τρεις ληστείες με θύματα ανήλικους σε Πετρούπολη και σε Χαϊδάρι. Μάλιστα, ανέβαζαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους λογαριασμούς που είχαν στο Facebook βίντεο με τα επιχειρησιακά αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες, αλλά και με χρήματα που αποκόμιζαν από τη δράση τους.

Συνελήφθη ο 19χρονος αρχηγός και δύο ανήλικοι, 17 και 16 ετών. Ο 19χρονος προφυλακίστηκε και οι δύο ανήλικοι συνεργοί του αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.