ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 10:53

ΒΟΥΛΑ

Έρευνα για τα βιοαπόβλητα: Καταθέστε την γνώμη σας και κερδίστε

0 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, 23:30

Το Δίκτυο Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» συμμετέχει ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό Έργο «WaysTUP!» που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Horizon 2020 στο πλαίσιο της προώθησης της κυκλικής οικονομίας και της αξιοποίησης των βιοαποβλήτων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, η “ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ” συντονίζει τη μεταφορά βιοαποβλήτων του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης στις εγκαταστάσεις της Σχολής των Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, όπου πραγματοποιούνται οι πειραματικές διεργασίες του έργου για την παραγωγή βιοαιθανόλης.

Ειδικότερα προκειμένου το δίκτυο να κατανοήσει καλύτερα την αντίληψη και τις συνήθειες των κατοίκων του Δήμου Βάρης – Βούλας - Βουλιαγμένης σχετικά με τη χωριστή διαλογή και την απόρριψη των βιοαποβλήτων, διεξάγει την ακόλουθη διαδικτυακή έρευνα στην οποία μπορείτε να λάβετε μέρος πατώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Συμπληρώνοντας την έρευνα, μπαίνετε αυτόματα σε κλήρωση, προκειμένου να κερδίσετε μια δωροκάρτα αξίας 50€ από ένα τοπικό κατάστημα!

Επίσης μπορείτε να παίξετε το εκπαιδευτικό παιχνίδι του WaysTUP! για να μάθετε περισσότερα για τα ρεύματα συλλογής απορριμμάτων εδώ.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.