ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 06:32

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ηλιούπολη: Προκήρυξη Ηλεκτρονικού Ανοιχτού Διαγωνισμού για την εκμίσθωση ακινήτου της ΕΤΑΔ

0 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, 17:49

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ.) Α.Ε ανακοινώνει την προκήρυξη της διενέργειας νέου Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού (e-auction), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, για την εκμίσθωση ακινήτου της στο Δήμο Ηλιούπολης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για διαγωνισμό εκμίσθωσης ισογείου καταστήματος στην Ηλιούπολη, εμβαδού 26,50τ.μ. και βοηθητικού χώρου εμβαδού 1,70τ.μ. με κωδ. Διαγωνισμού Q13033Ν12Α, στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, στο Δήμο Ηλιούπολης.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η Πέμπτη 20.04.2023, 14.00 ώρα Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος - Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία υποβολής της οικονομικής προσφοράς θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία, και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210 3339711 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@e-publicrealestate.gr.

Επίσης, δείτε εδώ
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.