ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 20:00

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

6 οικόπεδα βγάζει σε κλειστό διαγωνισμό η Εκκλησία στη Βουλιαγμένη

0 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023, 22:10

Έξι οικόπεδα στη Βουλιαγμένη βγάζει σε κλειστό διαγωνισμό η Εκκλησία της Ελλάδας προκειμένου να τα αξιοποιήσει μέσω αντιπαροχής. Οι προσκλήσεις έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών – Ε.Κ.Υ.Ο., του Ν.Π.Δ.Δ. που διαχειρίζεται την κινητή και ακίνητη περιουσία της Εκκλησίας. 

Τα οικόπεδα που βγαίνουν σε διαγωνισμό είναι: 

1. Oικοπεδική έκταση επί της οδού Αλέκου Παναγούλη 6 και επί πεζοδρόμου, εντός του Ο.Τ. 28α, Τομέας 4, Δ.Ε. Βουλιαγμένης του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Περιφέρειας Αττικής, συνολικής επιφάνειας 1.359,36 τ.μ., με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών να ορίζεται η 31η Μαρτίου.

2. Oικοπεδική έκταση που βρίσκεται επί της οδού Αλέκου Παναγούλη 14 Α και επί των οδών Ηρακλέους και Ικάρου, εντός του Ο.Τ. 28α, Τομέας 4, Δ.Ε. Βουλιαγμένης του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Περιφέρειας Αττικής, συνολικής επιφάνειας 2.448,96 τ.μ. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η 31η Μαρτίου.

3. Οικοπεδική έκταση επί της οδού Αργοναυτών και επί της οδού Σαπφούς, εντός του Ο.Τ. 81, Τομέας 4, Δ.Ε. Βουλιαγμένης του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Περιφέρειας Αττικής, συνολικής επιφάνειας 970,16 τ.μ.

4. Ο τέταρτος διαγωνισμός αφορά την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένα προς πώληση εκκλησιαστικό ακίνητο, το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αθηνάς, στη θέση «Λόφος Παπαναστασίου», Ο.Τ. 128, Τομέας 7, της Δημοτικής Ενότητας Βουλιαγμένης, του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Περιφέρειας Αττικής, με ελάχιστο αποδεκτό προσφερόμενο τίμημα το ποσό του ενός εκατομμυρίου εξακοσίων χιλιάδων ευρώ (1.600.000) και καταληκτική ημερομηνία την 1η Μαρτίου. 

5. Οικοπεδική έκταση συνολικής, με βάση το κτηματολόγιο, επιφάνειας 2.963 τ.μ., η οποία αποτελείται από δύο όμορα γεωτεμάχια, τα οποία στο εξής για λόγους διάκρισης θα αναφέρονται το ένα ως γεωτεμάχιο, επιφάνειας 1.541 τ.μ. και πρόσωπα στη διασταύρωση των οδών Αιόλου και Ιάσονος, και το δεύτερο ως γεωτεμάχιο, επιφάνειας 1.422 τ.μ. και πρόσωπο στην οδό Ιάσονος.

6. Οικοπεδική έκταση κείμενη επί εγκεκριμένων, μη διαμορφωμένων οδών Λυκούργου, ανωνύμων οδών και Αχιλλέως, εντός του Ο.Τ. 13Β, Τομέας 3, Δ.Ε. Βουλιαγμένης του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Περιφέρειας Αττικής, συνολικής επιφάνειας 3.472,02 τ.μ.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.