ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 05:16

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ClubHouse: Ένας premium ιδιωτικός χώρος υψηλής αισθητικής στη Μαρίνα Φλοίσβου

0 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 00:26

 Το ClubHouse του CEO Clubs Greece ανοίγει τις πόρτες του…

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2022, στη Μαρίνα Φλοίσβου, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το ClubHouse: ένας premium ιδιωτικός χώρος υψηλής αισθητικής που ιδρύθηκε από το CEO Clubs Greece για να χρησιμοποιείται από τα μέλη του.

Διαμορφωμένο σε μοντέρνο στυλ, διακοσμημένο με απαράμιλλη καλαισθησία, και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το ClubHouse θα στεγάζει εφεξής τις περισσότερες δράσεις, συναντήσεις, και workshops του Club, ενώ μπορεί να χρησιμοποιείται από τα μέλη για τις κοινωνικές τους συναναστροφές, τη δικτύωση καθώς και τις επαγγελματικές τους διασκέψεις, οι οποίες πλέον αναβαθμίζονται χάρη στην εξαιρετική υποδομή που διατίθεται και τη συνολική ποιότητα του χώρου.

Η περιβάλλουσα Μαρίνα Φλοίσβου συμβάλλει αποφασιστικά στη μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρει το ClubHouse. Πρόκειται για έναν προορισμό mega-yacht, με άρτιες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, που επιλέχθηκε ως η έδρα του ClubHouse ακριβώς λόγω της πολυτέλειας και αέναης ζωτικότητας που τον χαρακτηρίζουν.

Συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία και τη μοντέρνα αισθητική με την ομορφιά του τοπίου που στολίζει, μέσα από τα παράθυρα, τις αίθουσες σαν ζωντανός πίνακας, το ClubHouse δεν αποτελεί απλώς έναν χώρο, αλλά έναν θεσμό που έρχεται να συμπληρώσει δυναμικά το ανανεωμένο στρατηγικό αφήγημα του CEO Clubs Greece. Έτσι, μετατρέπεται σε σημείο αναφοράς για τα μέλη, επιτρέποντας παράλληλα τον πολλαπλασιασμό και τον εμπλουτισμό των δράσεων του Club που πλέον θα καλύπτουν ευρύτερο φάσμα θεματικών και θα συμβάλλουν στην ολιστική ανάπτυξη των μελών. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από θετική – διαλογιστική ίσως – ενέργεια, μέσα από τις συζητήσεις και τις ομάδες σκέψης που θα προκύψουν, τα μέλη καλούνται να αμφισβητήσουν τους παραδοσιακούς τρόπους ηγεσίας στην Ελλάδα, να πειραματιστούν, να εμπνευστούν, να ονειρευτούν και, εν τέλει, να συν-δημιουργήσουν ένα κοινωνικό αποτύπωμα αντάξιο του δυναμικού της χώρας μας.

Η δημιουργία του ClubHouse δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη βοήθεια των πολύτιμων χορηγών που στήριξαν την ιδέα από την αρχή και συνέβαλλαν έμπρακτα σε κάθε βήμα μέχρι την τελική ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων. Ευχαριστίες οφείλονται κατ’ αρχήν στη Stirixis και τον κο Αλέξανδρο Αθανασούλα που επιμελήθηκε της εξαιρετικής αρχιτεκτονικής του ClubHouse, στην Daikin και την κα Χριστίνα Αντωνίου που καλύψαν τις ανάγκες κλιματισμού του χώρου, στη Signify και τον κο Πολυδεύκη Λουκόπουλο για τον προηγμένο και μοναδικό φωτισμό των αιθουσών, στη Schneider Electric και τον κο Σπύρο Ράπτη για τα συστήματα διαχείρισης ενέργειας και στην Μαρίνα Φλοίσβου και τον κο Σταύρο Κατσικάδη για τη συμβολή τους στην μίσθωση του χώρου. Η Gruppo Cucine και η Miele διαμόρφωσαν και εξόπλισαν την κουζίνα του ClubHouse, η QProject ολοκλήρωσε τις απαραίτητες κατασκευές, η Diastasis παρείχε την σήμανση του χώρου και η Generation Y ανέπτυξε το νέο website και το πρόγραμμα κρατήσεων.

«Πριν δύο χρόνια τολμήσαμε να ονειρευτούμε την αλλαγή αυτή, με την απόφασή μας να εξελίξουμε το Club σε ένα ‘Σπίτι Συλλογικής Σοφίας, Αειφόρου Ανάπτυξης, και Μελλοντικής Σκέψης’», σημείωσε με περηφάνεια η κα Γεωργία Καρτσάνη, Ιδρυτής και Πρόεδρος του CEO Clubs Greece. «Σήμερα, πιστοί στην υπόσχεση που δώσαμε στα μέλη μας, εμπνεόμενοι από τη συνεχή μας συνεργασία και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες τους, κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα, και την ιδέα του «σπιτιού» την μετατρέπουμε σε πραγματικό χώρο ανάπτυξης και συνεργασίας. Με το ClubHouse, ξεκινούμε ένα καινούριο κεφάλαιο στην ιστορία του Club μας, και πορευόμαστε μαζί, συν-δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους».

Σχετικά με το CEO Clubs:
Το CEO Clubs Greece ιδρύθηκε το 2009 ως παράρτημα του CEO Clubs Int’l, ενός από τα μεγαλύτερα business clubs παγκοσμίως, με πάνω από 15,000 μέλη. Μετά από 13 χρόνια δράσης, το CEO Clubs Greece αναγνωρίζεται πλέον ως το πιο προοδευτικό Club επιτυχημένων CEOs and Επιχειρηματιών στη χώρα μας – μια δυνατή φωνή για την ηγεσία της νέας εποχής – και απαριθμεί 150 μέλη, των οποίων το σύνολο του τζίρου των επιχειρήσεων ανέρχεται στο 4,5% του ΑΕΠ της χώρας. Τον Σεπτέμβριο 2022, οι υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη του επεκτάθηκαν με την ίδρυση του ClubHouse, ενός premium ιδιωτικού χώρου υψηλής αισθητικής, προορισμένο αποκλειστικά για τα μέλη του Club.

Σκοπός του CEO Clubs Greece είναι η αέναη αναβάθμιση της ζωής των μελών του και η ενίσχυση της επιρροής τους στο υγειές επιχειρείν. Μέσα από σειρά forums και circles που διοργανώνει, το Club καλλιεργεί τη γνώση και την ουσιαστική δικτύωση, προάγοντας την εξωστρέφεια και εμπνέοντας τα μέλη του προς την επανεξέταση, αναθεώρηση, και συν-δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τις ομάδες τους, τους οργανισμούς τους, και την κοινωνία γενικότερα. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι το CEO Clubs Greece να αποτελεί σήμερα τον κύριο πόλο έλξης των ηγετών εκείνων που διαρκώς επιδιώκουν την βελτίωση και την αριστεία μέσω της ανταλλαγής γνώσης και εμπειρίας.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.