ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 23:58

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Aπήλθε και από τον ΣΥΡΙΖΑ η Αγγελική Αδαμοπούλου

0 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023, 13:24

Το δρόμο της ανεξαρτητοποίησης επέλεξε για δεύτερη φορά η Αγγελική Αδαμοπούλου, η οποία πρόσφατα είχε προσχωρήσει  στον ΣΥΡΙΖΑ .

Η κ. Αδαμοπούλου εισήλθε στη Βουλή με τη σημαία του ΜέΡΑ25 και αποχώρησει από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη πριν από περίπου έναν χρόνο, τον Μάρτιο του 2022, καταγγέλλοντας αντιδημοκρατικές πρακτικές στην λειτουργία του κόμματος.

Στις 22 Δεκεμβρίου 2022 η κυρία Αδαμοπούλου αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσαν την ένταξή της στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως μετά από σχεδόν 2 μήνες η βουλευτής αποφάσισε να αποχωρήσει. Η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook σπεύδει μάλιστα να ξεκαθαρίσει πως «οποιαδήποτε έκκληση να παραδώσω την έδρα μου θα αποβεί άκαρπη. Η έδρα αυτή ανήκει στους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και σε αυτούς θα την παραδώσω μόλις λήξει η θητεία μου».


Η ανάρτηση της Αγγελικής Αδαμοπούλου

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.