ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 14:40

ΒΟΥΛΑ

Σεμινάρια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης για εργαζόμενους και εκπαιδευτικούς

0 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023, 11:53

Το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, διοργανώνει σειρά Πιστοποιημένων Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απιδινωτή. Τα πρώτα δύο σεμινάρια θα διεξαχθούν την Πέμπτη 30 Μαρτίου και την Τρίτη 4 Απριλίου ενώ έχει προγραμματιστεί να ακολουθήσουν περισσότερα.

Τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια απευθύνονται σε στελέχη του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου μας, (εργαζόμενοι στις Λέσχες Φιλίας, εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εργαζόμενοι του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης).
Σκοπός αυτής της δράσης είναι σε λίγους μήνες όλες οι Υπηρεσίες και οι Δομές του Δήμου, καθώς και όλα τα Δημόσια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα να είναι στελεχωμένα με πιστοποιημένα άτομα στην ΚΑΡΠΑ και τη χρήση ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ.

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ


Από το Γραφείο Τύπου

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.