ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, 03:53

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντόρα Πάλλη: Παρουσίαση βιβλίου «Πέντε κύκλοι ένας κόσμος. Ολυμπιακοί Αγώνες και Αξίες» στο Φάρο Τυφλών

0 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023, 22:58

H Ντόρα Πάλλη ως Γενική Γραμματέας της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας με Πρόεδρο τον Γιώργο Αλικάκο έχει πραγματοποιήσει πολλές δράσεις που προάγουν τις ολυμπιακές αξίες και τον αθλητισμό.

Αποκορύφωμα αυτών των δράσεων ήταν η εβδομάδα Ολυμπιακής Παιδείας στα σχολεία και η δημιουργία του βιβλίου: «Πέντε κύκλοι ένας κόσμος. Ολυμπιακοί Αγώνες και Αξίες».

"Στο πλαίσιο της περαιτέρω διάδοσης των αξιών του Ολυμπισμού και της σημασίας της ισότιμης διαβίωσης όλων των ομάδων του πληθυσμού" αναφέρει η ίδια, "προχωρήσαμε σε μία πρωτοποριακή κίνηση. Μετατρέψαμε το παραπάνω βιβλίο και τα κουίζ «Δοκίμασε τις γνώσεις σου και γνώρισε τον κόσμο των Ολυμπιακών Αγώνων» σε μορφή audio και Braille. Στόχος μας ήταν η κάλυψη της ανάγκης των ατόμων με προβλήματα όρασης στην πρόσβαση στο αθλητικό υλικό του Ολυμπιακού κινήματος".

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στο «Φάρο Τυφλών της Ελλάδος», σε συνεργασία με την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Το βιβλίο παρουσίασε ο χρυσός Παραολυμπιονίκης στα 100 μέτρα Νάσος Γκαβέλας.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.