ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 13:37

ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Οι Δήμαρχοι της Αττικής έκοψαν και τη δική τους πίτα

0 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023, 22:27

Σε ένα όμορφο κλίμα συναδελφικότητας και φιλίας τα μέλη της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, πρώην και νυν Δήμαρχοι, συνεδρίασαν στο πλαίσιο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της.

Μετά τον απολογισμό των δράσεων της Ένωσης για το 2022 και τον προϋπολογισμό του 2023 που παρουσίασε ο Πρόεδρος της ΕΝ.Δ.Α. κ. Παύλος Καμάρας και ενεκρίθηκαν ομόφωνα από τα μέλη της Γ.Σ., έγινε η κοπή της πίτας και αντηλλάγησαν ευχές.

Ο κ. Καμάρας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Α. κ. Γιώργο Μαρκόπουλο, Δήμαρχο Γαλατσίου και τα μέλη του Δ.Σ., για την άριστη συνεργασία τους, καθώς και τον Περιφερειάρχη Αττικής για την υποστήριξη της Περιφέρειας, στις δράσεις της Ένωσης. Επίσης συνεχάρη τους Δημάρχους και τον Περιφερειάρχη για την εξαιρετική αντιμετώπιση της πρόσφατης χιονόπτωσης.Ο κ. Πατούλης, μαζί με τις ευχές του για το νέο έτος, τόνισε το σημαντικό έργο που γίνεται σε θεσμικό και συναδελφικό επίπεδο, από την Ένωση.

Στο πλαίσιο της Γ.Σ. διεξήχθησαν και συμπληρωματικές εκλογές με τους Λάμπρο Κασσαγιάννη, πρ. Δήμαρχο Γλυκών Νερών, τον Παντελή Ειρηνάκη, πρ. Δήμαρχο Αγ. Δημητρίου, τον Γιάννη Κασσαβό, πρ. Δήμαρχο Αχαρνών και Ερωτόκριτο Νεόφυτο, πρ Δήμαρχο Ψυχικού, να πλαισιώνουν ως τακτικά μέλη το Δ.Σ. Επίσης η Βάσω Σπηλιωτοπούλου, πρ. Δήμαρχος Εκάλης και Δημήτρης Μαναός, πρ Δήμαρχος Ψυχικού να συμπληρώνουν την Ελεγκτική Επιτροπή.Μεταξύ των μελών της Ένωσης, στη Γ.Σ. παρέστησαν ο Γεν. Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Γρηγ. Ζαφειρόπουλος, ο Αντ/δρος της Ένωσης Δημάρχων Κρήτης κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης, ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ κ. Δημ. Μαραβέλιας και Σπ. Σπυρίδων, αντίστοιχα.

Στην έναρξη της συνεδρίασης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πρόσφατα απολεσθέντων Δημάρχων, Άγγελου Σύρμα, Νίκου Ταμπακίδη, Χαράλαμπου Σκούρτη καθώς και στη μνήμη των χιλιάδων ψυχών που χάθηκαν στον πρόσφατο σεισμό.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.