ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 12:36

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ένωση Ν/Α: Δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας στην Ηλιούπολη

0 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023, 20:33

Την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2023 κατά τις ώρες 18:00-21:00, στο «Μουσείο Εθνικής Αντίστασης» στην Ηλιούπολη (Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα και Ελευθερίου Βενιζέλου, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης) κατόπιν πρωτοβουλίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας για τα μέλη – συναδέλφους μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους κκ. Θεόδωρο ΑΠΑΤΖΗ και Φώτη ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, για την ανιδιοτελή προσφορά τους και τις πολύτιμες γνώσεις σε όσους παρευρέθηκαν.

Οι εν λόγω γνώσεις, οι οποίες συνεχώς επικαιροποιούνται, έχουν αποκτηθεί μέσω πολυεπίπεδων εκπαιδευτικών διαδικασιών. Κυρίως όμως, έχουν κατακτηθεί στην πράξη, καθώς και οι δύο έχουν πολυετή εμπειρία στο πεδίο.

Όλοι οι συμμετέχοντας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με τον επαγγελματισμό και το επίπεδο κατάρτισης των εισηγητών.

Η Ένωσή μας, θα συνεχίσει την πραγματοποίηση και άλλων αντίστοιχων χρήσιμων σεμιναρίων, τα οποία έχουν ως στόχο την αναβάθμιση του επαγγελματικού επιπέδου – ετοιμότητας των συναδέλφων μας.


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.