ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 19:16

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Υπογράφηκε η σύμβαση μελέτης για την κατασκευή του υπόγειου parking Φλοίσβου

0 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023, 17:39
Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος: "Μεγάλη ημέρα για την πόλη μας - Το σπουδαίο αυτό έργο υποδομής και ποιότητας επιλύει το χρόνιο πρόβλημα στάθμευσης οχημάτων στην περιοχή".

Η εκπόνηση της μελέτης, προκειμένου μετά την ολοκλήρωση της, να ακολουθήσει η κατασκευή του υπόγειου parking στην περιοχή του Φλοίσβου, ξεκινά άμεσα, κατόπιν της υπογραφής της σχετικής σύμβασης του έργου με την ανάδοχο εταιρεία, η οποία έγινε την Παρασκευή (27/1) στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου.

Το μεγάλο έργο πνοής της υπόγειας στάθμευσης οχημάτων, χρηματοδοτείται από πόρους που κατάφερε και εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή Π. Φαλήρου από το πρόγραμμα ‘’ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ’’, προκειμένου να δοθεί λύση στο χρόνιο πρόβλημα στάθμευσης της πιο πυκνοκατοικημένης περιοχής της πόλης.Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης, τοποθετήθηκε ως εξής:

«Είναι μια μεγάλη ημέρα για την πόλη μας, για τους κατοίκους της, τους δημότες και τους επισκέπτες, έχοντας πλέον δρομολογήσει ως Δημοτική Αρχή, αυτό το σπουδαίο έργο υποδομής και ποιότητας ζωής, με καθοριστική λύση στο χρόνιο ζήτημα στάθμευσης των οχημάτων. Το σημαντικό έργο του υπόγειου parking στον Φλοίσβο θα δώσει παράλληλα νέα πνοή στο εμπορικό κέντρο της πόλης, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου.

Θέλω να ευχαριστήσω για την προσπάθεια και την συμβολή τους, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και όλους τους συνεργάτες μας, που ανταποκρίθηκαν στις μεγάλες απαιτήσεις του έργου».

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.