ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 07:05

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοίνωση της Ν.Δ. για τη σύλληψη του "Μάξιμου Σαράφη", κουκουλοφόρου μάρτυρα στην υπόθεση "Novartis"

0 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023, 20:42

Ανακοίνωση της Ν.Δ. για τη σύλληψη του "Μάξιμου Σαράφη", του κουκουλοφόρου μάρτυρα στην υπόθεση "Novartis". 
 
«Ο “Μάξιμος Σαράφης”, ο κουκουλοφόρος μάρτυρας που με τις διαβόητες “καταθέσεις” του στήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ μια άνευ προηγουμένου σκευωρία με στόχο δύο πρώην πρωθυπουργούς, έναν κεντρικό τραπεζίτη και επτά υπουργούς, εκθέτοντας τη χώρα διεθνώς, συνελήφθη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε τραπεζικές απάτες.

Κι αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ που ανέθεσαν τη συγκεκριμένη δουλειά κι έστησαν τη σκευωρία της Νοβάρτις, στηριζόμενοι σε τέτοιους ανθρώπους, εμφανίζονται σήμερα κήνσορες της ηθικής, “τιμητές της νομιμότητας και της συνταγματικής τάξεως”».

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.