Απαγχονισμός είναι η αιτία θανάτου του λογιστή στο Μοσχάτο, όπως επιβεβαιώνει και η ιατροδικαστική εξέταση.
Νωρίτερα, πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου ανέφεραν ότι το σύντομο βίντεο που τράβηξε η 50χρονη συλληφθείσα μέσα από το διαμέρισμα στο Μοσχάτο έδειχνε την προσπάθειά της να πνίξει το λογιστή αλλά όχι τη στιγμή της δολοφονίας του.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, σε κάποια στιγμή που η 50χρονη βρισκόταν στο διαμέρισμα του λογιστή έβαλε το κινητό τηλέφωνό της σε ένα τραπέζι, με ενεργοποιημένη τη λειτουργία του βίντεο.
Η κάμερα τού κινητού της καταγράφει τη γυναίκα να προσπαθεί να τον πνίξει με ένα λευκό κορδόνι και να του φωνάζει «θα σε σκοτώσω εγώ, γιατί εάν πας στη φυλακή δεν θα πάθεις τίποτα», ενώ μετά από λίγο σταματάει η λήψη.
Υπενθυμίζεται, ότι μόλις έσπευσαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, τους άνοιξε την πόρτα η 50χρονη και τους είπε:
Έγκλημα στο Μοσχάτο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
0
18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023, 13:27

Σχόλια Αναγνωστών
0 Προσθήκη σχολίουΔεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.