ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 08:52

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Δύο βραβεία στα Best City Awards για το Δήμο Παλαιού Φαλήρου!

0 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023, 21:58

Δύο βραβεία στα Best City Awards 2023 κέρδισε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου. Ένα Silver για το έργο ‘’Διαμόρφωση Κόμβου οδών Χρονοπούλου – Εθελοντών’’ και ένα Bronze για την ‘’Αξιολόγηση προσβασιμότητας και δημιουργία προφίλ προσβασιμότητας Δήμου Παλαιού Φαλήρου’’.

Τα Best City Awards, διοργανώνονται υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και επιβραβεύουν κάθε χρονιά τις καλύτερες πρακτικές και λύσεις που έχουν σχεδιαστεί, προκειμένου οι πόλεις να είναι ευφυείς, αειφόρες και βιώσιμες.

"Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και όλα τα στελέχη του Δήμου μας, που συνέβαλαν στην βράβευσή μας για τρίτη συνεχή διοργάνωση", δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος. 
 
"Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την ΑΜΚΕ "Με Άλλα Μάτια" που κυριολεκτικά μας άνοιξε τα μάτια, σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην εξυπηρέτησή τους πολίτες με αναπηρία και για την πολύτιμη συνεισφορά τους, στην προσπάθεια δημιουργίας ενός Δήμου χωρίς αποκλεισμούς.

Συνεχίζουμε, δίνοντας έμφαση στην συμπερίληψη, στην καινοτομία και στην ανάπτυξη καλών πρακτικών, που εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους".


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.