ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 08:50

ΒΟΥΛΑ

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλαγμένης: Πρόσκληση προς ιδιοκτήτες διαμερισμάτων

0 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023, 17:11

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο PR.A.K.S.I.S. υλοποιεί το πρόγραμμα «Στέγαση και εργασία για τους αστέγους στους Δήμους Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Σαρωνικού» (ΣΕ-10) βάση της υπ’ αριθ. 23895/11.03.2022 Υπουργικής Απόφασης έγκρισης. Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη των συνανθρώπων μας που ζουν σε συνθήκες έλλειψης στέγης μέσω υπηρεσιών στέγασης, ψυχοκοινωνικής στήριξης, ενεργοποίησης, κατάρτισης και προώθησης στην εργασία.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αναζητά ιδιοκτήτες ακινήτων που επιθυμούν να προβούν στη μίσθωση διαμερισμάτων τους. Το πρόγραμμα, που υποστηρίζει 18 εγκεκριμένα νοικοκυριά, απευθύνεται τόσο σε μεμονωμένα άτομα όσο και σε οικογένειες και προβλέπει επιδότηση 100% του ενοικίου των ωφελούμενων του προγράμματος, μέχρι και 24 μήνες από την έναρξη της μίσθωσης.

Επιπρόσθετα οι ωφελούμενοι του προγράμματος επιδοτούνται ως προς το επίδομα στέγασης του ΟΠΕΚΑ:

- για το 3ο έτος της μίσθωσης με το 75% του συμφωνηθέντος μισθώματος

- για το 4ο έτος της μίσθωσης με το ισχύον ύψος επιδότησης ενοικίου, χωρίς την ισχύ εισοδηματικών – περιουσιακών κριτηρίων. Ουσιαστικά, το μεγαλύτερο μέρος του κόστους στέγασης καλύπτεται για 4 χρόνια από το Πρόγραμμα.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στα τηλέφωνα 2132020160-161 και 2132019912 ή στο κινητό 6939918807 και μέσω e-mail: xkanatsoulis@vvv.gov.gr και n.spiliarotis@praksis.gr

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.