ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΜΑΙΟΥ 2024, 04:47

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

"ΟΙ ΦΙΛΟΙ τ. ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ" Πάντα κοντά στον συνάνθρωπο

Του Νικόλα Κονταρίνη - ΦΩΤΟ "V" 0 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 13:06

Οι μέρες που περνάμε και μετά την 10ετή οικονομική κρίση, συν τα 3 σχεδόν χρόνια του COVID, που ακόμη μας ταλαιπωρεί, έχουν δημιουργήσει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα - και όχι μόνο τέτοια - σε πολλές οικογένειες.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, λοιπόν, ο Σύλλογος "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Ε.Σ. - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ", τμήμα Παλαιού Φαλήρου, έρχεται να σταθεί, για μία φορά ακόμη, δίπλα στους έχοντες ανάγκη βοήθειας συνανθρώπους μας, προσφέροντάς τους είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα κατά βάση, καθώς και δεκάδες χρηματικές επιταγές, των σούπερ μάρκετ "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ", οι οποίες αγοράστηκαν από την εν λόγω εταιρεία με χρήματα που συγκέντρωσε ο Σύλλογος από διάφορες εκδηλώσεις, προκειμένου να προμηθευτούν ότι επιπλέον χρειάζονται, ώστε να μην λείψει τίποτε από τα απαραίτητα στο γιορτινό τους τραπέζι.

Ασφαλώς, όσοι παρακολουθούν από κοντά όλα αυτά τα χρόνια τις δράσεις του εν λόγω συλλόγου, γνωρίζουν πως αυτό δεν γίνεται για πρώτη φορά, αλλά συστηματικά και με συνέπεια επί δύο [και πλέον], συνεχείς δεκαετίες, με πρωτοβουλία της αείμνηστης ιδρύτριάς του και πρώτης Προέδρου, με την ονομασία, τότε,"ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ", Βιβής Θεοδοσίου, κάτι που συνέχισε η δραστήρια διάδοχός της και αεικίνητη εθελόντρια, Λίτσα Κολυβά, με την ίδια ζέση, ως Πρόεδρος, και συνεχίζεται μέχρι τώρα με την νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε πρόσφατα, στις 4 Οκτωβρίου 2022, με Πρόεδρο τον Βασίλειο Πετρακάκη και Επίτιμη Πρόεδρο την ίδια. 

Έτσι, την Παρακευή 23/12/2022, παρουσία και της κας Κολυβά, μοιράστηκαν καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας, τα καθιερωμένα "Δέματα Αγάπης" και οι χρηματικές επιταγές, από τα μέλη του συλλόγου, Κατερίνα Σαλαβράκου και Θεόδωρο Κοσμίδη.
Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως, εκτός από τα τρόφιμα και τις χρηματικές επιταγές, προσφέρθηκαν και δεκάδες παιγνίδια σε οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά, δίνοντας έτσι ένα ιδιαίτερο "χρώμα" σ' αυτή την φετινή δράση προσφοράς. 

Τα μέλη του συλλόγου Κατερίνα Σαλαβράκου και Θεόδωρος Κοσμίδης.

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.