ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 20:18

ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Νέα Σμύρνη: Κι επίσημα υποψήφια δήμαρχος η Κλαίρη Δεληγιάννη

0 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 20:17

Με σύνθημα «ΜΑΖΙ, ΔΥΝΑΤΑ!» ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά της για τη δημαρχία Νέας Σμύρνης η Κλαίρη Δεληγιάννη, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας.

Η κ. Δεληγιάννη, έχοντας δίπλα της τον Γιώργο Λαρίσση, δημοτικό σύμβουλο συμπολιτευόμενο με την κυβερνώσα παράταξη, κάλεσε τους πολίτες "να συνταχθούν μαζί της, με όραμα, εντιμότητα και αλληλεγγύη, για μια πόλη ισχυρή που ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του μέλλοντος, με ορόσημο πάντοτε το δυνατό της παρελθόν.""Θέτοντας τον πολίτη στο επίκεντρο", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε κλειστή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η Κλαίρη Δεληγιάννη δήλωσε υποψήφια δήμαρχος για τον Δήμο Νέας Σμύρνης στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

“Θα είμαι ανεξάρτητη υποψήφια και μαζί με τους φίλους, τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μου θα εργαστούμε για τη δημιουργία μιας μεγάλης ανεξάρτητης παράταξης που θα συνενώσει δημιουργικές δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς, ιδεολογικούς, κοινωνικούς χώρους. Πιστεύω σε μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία δημιουργίας, ανάπτυξης, κοινωνικής ευαισθησίας, εκσυγχρονισμού”, επισήμανε η πρώτη από τους υποψήφιους δημάρχους που ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά της.

Ποια είναι η Κλαίρη Δεληγιάννη

Η Κλαίρη Δεληγιάννη γεννήθηκε το 1962 από πατέρα Ηπειρώτη και μητέρα Σμυρνιά. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής και των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Δίδαξε επί 20 χρόνια σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

Εκλέγεται από το 2006 ανελλιπώς Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Νέας Σμύρνης.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης”, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων.

Σήμερα είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επιφορτισμένη επιπλέον με την παρακολούθηση του Δημοτικού Έργου, των Διοικητικών Υπηρεσιών, του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, της Δημοτικής Χορωδίας και τη λειτουργία του Γραφείου Πανίδας.

Από το 2014 είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης – Παλαιού Φαλήρου “H Τιτάνη”.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.