ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 07:38

ΒΟΥΛΑ

Στην Ισπανία ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος για την "Barcelona Smart City Expo World Congress"

0 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 10:58

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη βρέθηκε με συνεργάτες του για δύο μέρες ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, στο πλαίσιο της Barcelona Smart City Expo World Congress για να συμμετάσχει στο συνέδριο του Intellegent Cities Challenge ICC, μέλος του οποίου είναι και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που υποστηρίζει 136 ευρωπαϊκές πόλεις στη χρήση τεχνολογιών αιχμής, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, την βιώσιμη ανάπτυξη και την εξοικονόμηση ενέργειας. Τομείς, για τους οποίους η δημοτική αρχή Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ενημερώνεται καθημερινά και εφαρμόζει καινοτόμες πρακτικές. 

Απευθυνόμενος σε Ευρωπαίους συναδέλφους του δημάρχους και υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανέλυσε τις καλές πρακτικές που ακολουθεί ο Δήμος του σχετικά με την διαχείριση απορριμμάτων, τις μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας, τις ευφυείς εφαρμογές που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης και τέλος τις πολιτικές που ακολουθούν ώστε οι πολίτες να εμπλακούν ενεργά στην εφαρμογή των στρατηγικών τους.

"Κεντρικός μας στόχος" τόνισε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος "είναι ο Δήμος μας να αποτελέσει πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης". 

Είναι γεγονός πως ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είναι ένας δήμαρχος που δεν εφησυχάζει. Και είναι βέβαιο πως θα πετύχει τους στόχους του. 


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.