Δύο νέα ολοκαίνουργια Rafale F3R προσγειώνονται αύριο Τρίτη, 8 Οκτωβρίου στο Αεροδρόμιο της Τανάγρας και εντάσσονται στην επιχειρησιακή δύναμη της Πολεμικής μας Αεροπορίας όπως έκανε γνωστό το μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Διονύσης Χατζηδάκης.
Ο βουλευτής του Νοτίου Τομέα είπε πως άλλα δύο αεροσκάφη αναμένονται μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2023 και άλλα δύο ακόμα μέχρι το Μάρτιο 2023.
"Σε τρείς μήνες, δηλαδή, από τώρα θα έχουμε 12 πλήρως εξοπλισμένα και επιχειρησιακά έτοιμα Rafale F3R, καθότι τα 6 έχουν ήδη παραληφθεί. Η αποτρεπτική δύναμη της χώρας μας, μήνα με το μήνα, μεγαλώνει.
Εύχομαι στους πιλότους μας καλές πτήσεις, καλούς εγκλωβισμούς για την υπεράσπιση της ακεραιότητας της χώρας στον αέρα και τη θάλασσα" δήλωσε ο Διονύσης Χατζηδάκης.
Δύο νέα Rafale καταφθάνουν στην Ελλάδα
0
7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 20:21

Σχόλια Αναγνωστών
0 Προσθήκη σχολίουΔεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.