ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 19:11

ΒΟΥΛΑ

Στη παράταξη Κωνσταντέλλου ο τοπικός Σύμβουλος Βούλας Στέλιος Κλήμης

1 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 21:42

Στη παράταξη Κωνσταντέλλου εντάχθηκε ο τοπικός Σύμβουλος Βούλας Στέλιος Κλήμης.

Ο Στέλιος Κλήμης είχε εκλεγεί με την παράταξη του Δημήτρη Δαβάκη "Κύμα Ενωμένων Πολιτών" από την οποία ανεξαρτητοποιήθηκε εδώ και αρκετό καιρό.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα ακόλουθα: 

"Η διαχρονική εθελοντική ασχολία μου με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, με ώθησε να ασχοληθώ πιο ενεργά και με τα κοινά της πόλης μας μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το 2019 μετείχα στις εκλογές ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Βούλας με την παράταξη «Κύμα Ενωμένων Πολιτών». Ζήτησα τη ψήφο σας υποσχόμενος να συνεχίσω να εργάζομαι για την πόλη που αγαπώ, αλλά και για το κοινό όφελος. Πέρασαν ήδη 3 χρόνια και δεν έπαψα ούτε στιγμή να υλοποιώ αυτή την υπόσχεση.

Πριν έξι μήνες, ύστερα από 2,5 χρόνια θητείας, αποφάσισα να αποχωρήσω από το «Κύμα Ενωμένων Πολιτών» και να συνεχίσω ως Ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος. Οι λόγοι αποχώρησής μου είναι γνωστοί καθώς τους είχα αναρτήσει δημόσια ενώ πρωτίστως είχα ενημερώσει τον κ. Δαβάκη για τον οποίο μέχρι σήμερα, εγώ προσωπικά, τρέφω φιλικά συναισθήματα.

Ήρθε όμως η ώρα να κάνω ένα ακόμα βήμα. Έτσι λοιπόν, με γνώμονα τα κοινά που μας ενώνουν, όπως η αγάπη για την πόλη μας, η υλοποίηση του προγράμματος χωρίς αποκλείσεις, η άψογη συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα είτε σε θέματα σχολείων, είτε σε θέματα καθημερινότητας, η ταύτιση απόψεων για τον πολεοδομικό σχεδιασμό μίας σύγχρονης πόλης με ήπια ανάπτυξη φιλική στο περιβάλλον και πολλά ακόμα, η πλάστιγγα έγειρε καθοριστικά υπέρ του να ενταχθώ στην παράταξη «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη - Πόλη για να ζεις» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Είμαι σίγουρος πως μία δυνατή ομάδα με ικανά στελέχη και ικανό Δήμαρχο, μπορεί να συνεχίσει να δημιουργεί κυκλώπεια ποιότητα ζωής για όλους τους πολίτες. Σε έναν τεράστιο Δήμο λάθη γίνονται, ουδείς αλάνθαστος, όταν όμως τα σωστά υπερτερούν, τότε τα μικρά λάθη γίνονται διδακτικά για όλους.

Πάμε λοιπόν μπροστά δυνατά και …συνεχίζουμε

Στέλιος Κλήμης Τοπικός Σύμβουλος Δ. Ε. Βούλας. 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Νταλακούρας Φαίδωνας 05.11.22
Καλή ηεπιλογή του τοπικού συμβούλου 
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.