ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 17:05

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Δήμος Παλαιού Φαλήρου και «Hemmersbach» καθάρισαν την παραλία της πόλης

0 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 10:32

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου, σε συνεργασία με την εταιρεία «Hemmersbach» και στο πλαίσιο της προσπάθειας ενθάρρυνσης φιλικών πρακτικών για την προστασία του περιβάλλοντος, πραγματοποίησαν εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας της πόλης μας, μαζί με ομάδα εργαζομένων και εθελοντών του Δήμου μας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε, με αφετηρία τoν Φλοίσβο και κατάληξη το Έδεμ, όπου συλλέχθηκαν και απομακρύνθηκαν απορρίμματα και απόβλητα.Τους συμμετέχοντες εθελοντές στην πρωτοβουλία, υποδέχθηκαν και τους ευχαρίστησαν, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Νίκυ Γιάκοβλεφ και η Υπεύθυνη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών και Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαίρη Τρύφων.

Παράλληλα με τον καθαρισμό υπήρξε ενημέρωση των εθελοντών γύρω από τα ιστορικά στοιχεία του χώρου, αλλά και για θέματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σχετικά με τις πολιτικές και τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής, για την ανάπλαση και την αξιοποίηση της παραλίας.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία Hemmersbach είναι μεγάλη Γερμανική Πολυεθνική, πάροχος υπηρεσιών υποδομής πληροφορικής, με παρουσία σε 190 χώρες και δραστηριοποιείται στον χώρο περισσότερο από 20 χρόνια.

Ανάλογες δράσεις του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με ιδιωτικές εταιρείες, οργανισμούς και εθελοντές, θα συνεχιστούν και θα ενθαρρυνθούν περαιτέρω στο πλαίσιο της πολιτικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών. 


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.