ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 23:56

ΒΑΡΗ

Βάρη: Διέσωσαν εγκλωβισμένο μικρό ελάφι στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Χέρωμα

0 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 07:44

Ένα ελάφι βρέθηκε εγκλωβισμένο στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Χέρωμα Βάρης με αποτέλεσμα να στηθεί μεγάλη επιχείρηση ώστε το ελάφι να πιαστεί να οδηγηθεί σε κάποιο κέντρο φιλοξενίας.

Το Δασαρχείο Πεντέλης και Πάρνηθας αλλά και κτηνίατροι που ευαισθητοποιήθηκαν κατάφεραν τελικά να οδηγήσουν το ελάφι με ασφάλεια σε ειδικό χώρο φιλοξενίας.

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπαδιά

«Προχθές μας ειδοποίησαν ότι εγκλωβίστηκε μέσα σε αθλητικές εγκαταστάσεις στο Χερωμα Βάρης ένα Ελάφι (Μάλλον το Ροδίτικο Πλατώνι αλλά με επιφύλαξη). Το Δασαρχείο Πεντέλης με τη μεγάλη βοήθεια του Δασαρχείου Πάρνηθας τόσο της Δασάρχη Κ. Λυκουδη αλλά και με την ουσιαστική και αποτελεσματική βοήθεια των συναδέλφων Χ. Γριβα και Α.Νίκα που χρησιμοποίησαν το φυσοκάλαμο για την αναισθητοποίηση του. Μετά από αρκετή ώρα κατάφερε ο συναδελφος Γρίβας να το πλησιάσει αρκετά και με εξαιρετική βολή να το πετύχει. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κατάλληλο χώρο για φιλοξενία. Την όλη επιχείρηση συντόνιζε από κοντά η Κτηνίατρος Ελένη Φωτοπούλου μια εξαίρετος επιστήμων και άνθρωπος αφού η ίδια συνόδεψε το Πλατωνι πάνω στην καρότσα του αγροτικού κρατώντας αγκαλιά το κεφάλι για να μην τραυματιστεί Το συνάδελφο τον Δ. Νταλλη τον αφήνω τελευταίο, επί δυο μέρες ήταν παρών και ήταν αυτός που τράβηξε το μεγάλο φορτίο της όλης υπόθεσης.Συγχαρητήρια σε όλους.»

πηγή: ethnos.gr

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.