ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, 14:26

ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Lamda: Προσιτό σε όλους το Ελληνικό - Κατοικίες με πριμοδότηση και τρέχουσες τιμές της αγοράς

0 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 10:44

Είναι το Ελληνικό ένα έργο για λίγους; Στο ερώτημα αυτό που διατυπώθηκε από τους πολέμιους της επένδυσης και εξακολουθεί να διατυπώνεται ακόμα και σήμερα απάντησε χθες κατά τα επίσημα εγκαίνια του έργου, μέσω της ζωντανής διαδικτυακής σύνδεσης από τη Γενεύη ο κύριος επενδυτής Σπύρος Λάτσης λέγοντας πως "το Ελληνικό είναι ένα έργο που αφορά και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της χώρα μας. Τα οφέλη από την ανάπτυξή του αφορούν και τις ασθενέστερες οικονομικές τάξεις".

Εκείνο όμως που έγινε γνωστό χθες και έκανε εντύπωση,  ήταν ότι η Lamda απευθυνόμενη και στο ευρύτερο κοινό θα δώσει την ευκαιρία σ' όσους θελήσουν να αποκτήσουν σπίτι στο Ελληνικό να το αποκτήσουν με τις τρέχουσες τιμές της αγοράς. "Σκοπός μας", είπε ο Σπύρος Λάτσης "είναι όλοι να απολαμβάνουν τα οφέλη του Ελληνικού". 

"Το έργο απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες στη χώρα μας", σημείωσε ο δρ Σπύρος Λάτσης. "Το Ελληνικό και η μετατόπιση μέρους του πληθυσμού προς τα νότια προάστια δημιουργεί συνθήκες ώστε οι τιμές να φαίνονται απρόσιτες σε πολλούς πολίτες. Γι’ αυτό σχεδιάζεται να δοθεί, στην πρώτη φάση η δυνατότητα στους οικονομικά ασθενέστερους να μείνουν στο Ελληνικό. Γι’ αυτό προγραμματίζεται ένα μείγμα του οικιστικού προγράμματος όπου μερικοί αγοραστές θα πληρώνουν τις τρέχουσες τιμές και άλλοι θα έχουν πριμοδότηση από Lamda και μακροχρόνιες συμβάσεις με το τραπεζικό σύστημα. Ετσι ελπίζω ότι και ασθενέστεροι θα βρουν πρόσβαση στο Ελληνικό».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τη διοίκηση της Lamda Development, οι κατοικίες σε δύο από τις οικιστικές περιοχές του Ελληνικού, στα σύνορα με τον Άλιμο και στη γειτονιά της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας, θα τιμολογούνται όσο οι κατοικίες των νοτίων προαστίων, περί τα 6.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Η Lamda σχεδιάζει πολυκατοικίες 15 ορόφων ή 50 μέτρων στην περιοχή υπογειοποίησης της λεωφόρου Ποσειδώνος, και σε δεύτερη φάση έναν πύργο 50 μέτρων και παραθαλάσσιες κατοικίες πλησίον της λεωφόρου Αλίμου, που θα είναι διαθέσιμες προς πώληση το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.