Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη όταν έγινε γνωστό πως ο 36χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά.
Ο κ. Πλεύρης έδωσε εντολή να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος Ν.Κ. ο ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου. Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.
Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.
Ο 36χρονος φέρεται να παραδέχεται ότι έχει συναντήσει την 12χρονη αλλά αρνείται την κατηγορία του βιασμού.
Τόσο ο 36χρονος όσο και ο 33χρονος που συνελήφθη την Παρασκευή είναι πιθανό να ζητήσουν νέα προθεσμία από την Ανακρίτρια ώστε να έχουν χρόνο αφού λάβουν αντίγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, να προετοιμάσουν τις θέσεις τους έναντι της κακουργηματικής κατηγορίας που τους αποδίδεται.
Κολωνός: Σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης
0
16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 14:17

Σχόλια Αναγνωστών
0 Προσθήκη σχολίουΔεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.