ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 18:07

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Γίνε εθελοντής στο IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece και ζήσε την εμπειρία από κοντά

0 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 22:19

Λίγες μέρες έμειναν για την κορυφαία τριαθλητική διοργάνωση IRONMAN®70.3® Vouliagmeni, Greece που διοργανώνεται στην πόλη μας στις 21 έως 23 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή αθλητική εμπειρία βρίσκεται που σας περιμένει να τη ζήσετε από κοντά αθλητικά, ως θεατής αλλά και με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα εθελοντισμού του της διοργάνωσης.

Οι εθελοντές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας μιας διοργάνωσης και μέσα από το Πρόγραμμα Εθελοντισμού IRONMAN®70.3® Vouliagmeni, Greece, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γίνουν μέρος της μεγαλύτερης τριαθλητικής οικογένειας, να εκπαιδευτούν σε διαφορετικούς τομείς διαχείρισης του αγώνα, να αναπτύξουν δεξιότητες και ικανότητες μέσα από τις ομάδες - δράσεις που θα συμμετέχουν και να έχουν την ευκαιρία να χαρούν μια διεθνή αθλητική διοργάνωση.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού IRONMAN®70.3® Vouliagmeni, Greece είναι εδώ για να δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές τόσο για τους εθελοντές όσο και για τους αθλητές και τους συνοδούς τους που θα ταξιδέψουν από όλο τον κόσμο, με στόχο να βιώσουν έναν αγώνα – θρύλο, σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της Ευρώπης.

Η αξία του Εθελοντισμού στην εποχή μας

Τα χαμόγελα, το χτύπημα στην πλάτη, η ομαδική προσπάθεια, τα μπράβο, το συναίσθημα της προσφοράς είναι μερικά από τα βιώματα κάθε εθελοντή. Η συμμετοχή σε εθελοντικές δεν είναι υποχρεωτική αλλά μια πηγαία ανάγκη να προσφέρεις, μια στάση ζωής, η συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Μια ανιδιοτελής προσφορά του ατόμου που δίνει κίνητρα στο κοινωνικό σύνολο να αναπτυχθεί και να ευημερεύσει. Το άτομο αναπτύσσει δεξιότητες, ενισχύει τις προσωπικές του αξίες.

Θυμίζουμε πως το IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 2.000 τριαθλητές από ~60 χώρες μαζί με τους συνοδούς τους, οι οποίοι θα αγωνιστούν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, σε μία συναρπαστική διαδρομή, από την παραλία της Βάρκιζας προς την Ανάβυσσο και τη Βουλιαγμένη.

Όλοι μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν ενεργά στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού IRONMAN®70.3® Vouliagmeni, Greece, εδώ.

Η Οργανωτική Ομάδα προσφέρει στους εθελοντές της διοργάνωσης:

● Όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διεξαγωγή του αγώνα και
των παράλληλων δράσεων, καθώς και τον ρόλο που θα αναλάβουν
● Γενική και ειδική εκπαίδευση για τη διεκπεραίωση του ρόλου τους
● Ρουχισμό, διατροφή
● Ασφάλιση κατά τη διάρκεια της εθελοντικής τους προσφοράς
● Βεβαίωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού IRONMAN®70.3® Vouliagmeni, Greece στο Email: humanpower@ezgreece.gr

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.