ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 17:51

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Συνεχίζονται οι ενημερωτικές εκδηλώσεις για το Πρόγραμμα Smart Bear

0 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 12:25

Δύο ακόμα εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των Δημοτών και Κατοίκων του Παλαιού Φαλήρου, σχετικά με το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Υγιούς Γήρανσης SMART BEAR, διοργανώνει ο Δήμος Π. Φαλήρου, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου της πόλης στις 17 & 25 Οκτωβρίου (ώρα 17.00΄).

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η παρουσίαση και η ενημέρωση του κοινού για την έξυπνη πλατφόρμα δεδομένων, που απευθύνεται σε ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω και η οποία υποστηρίζει βάσει τεκμηρίωσης και με εξατομικευμένο τρόπο, την υγιή και ανεξάρτητη διαβίωση στο οικιακό περιβάλλον.

Παράλληλα στους συμμετέχοντες θα γίνει ενημέρωση για τα πλεονεκτήματα της ένταξης στο πρόγραμμα και θα απαντηθούν οι όποιες απορίες – ερωτήσεις ενώ εξειδικευμένοι εθελοντές-ερευνητές, κατά βάση φοιτητές ιατρικών επαγγελμάτων, θα υποβάλουν τους ενδιαφερόμενους πολίτες σε ατομικές συνεντεύξεις, προκειμένου να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και με τη χρήση tablet.

Παράλληλα και με στόχο την ευρύτερη συμμετοχή στο πρόγραμμα λειτουργεί η σχετική σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/smartbear.mpf ) όπου παρέχονται πληροφορίες και ειδήσεις σχετικά με το Πρόγραμμα.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα Υγιούς Γήρανσης Smart Bear, μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τα ΚΑΠΗ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου Τ. 210 98 34 136 a@palaiofaliro.gr αλλά και τις Υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου μας, καθώς και με τα ΚΕΠ Υγείας τ. 210 98 39 373 iatria.dpf@palaiofaliro.gr.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.