ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 08:45

ΒΟΥΛΑ

Βούλα: Κυρώσεις σε εργολάβο για παράνομη ρίψη υγρού τσιμέντου σε οικόπεδο της πόλης

0 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 22:09

Τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου διαπιστώθηκε πως εργολάβος που εκτελεί έργα στην πόλη για λογαριασμό του ΟΤΕ έκανε παράνομη ρίψη υγρού τσιμέντου σε οικόπεδο στην Βούλα. Οι ενέργειες του Δήμου ήταν άμεσες καθώς επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο, αλλά και από τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου κυρώσεις ενώ η Δημοτική Αρχή διαμαρτυρήθηκε έντονα στη διοίκηση του ΟΤΕ για την απαράδεκτη ενέργεια.

Η Διοίκηση του Ομίλου ΟΤΕ επικοινώνησε άμεσα με τη Δήμο και μέσω επιστολής διευκρίνισε πως πράγματι υπεργολάβος που εκτελεί έργο για λογαριασμό του προέβη στην πράξη.

Μετά από απαίτηση του Δήμου φρόντισε για την άμεση αποκατάσταση του χώρου η οποία ολοκληρώθηκε εντός 24 ωρών και δεσμεύτηκε να μην επανελήφθη στο μέλλον αντίστοιχο περιστατικό.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.