ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, 12:47

ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Οι Πρόσκοποι τίμησαν τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

0 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 12:03

Στον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη και στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Στέφανο Διαμαντή, απένειμε τιμητικές διακρίσεις  το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων μετά από εισήγηση του Εφόρου Περιφέρειας Σαρωνικού σε ένδειξη εκτίμησης για την συμπαράσταση και προσφορά στους Προσκόπους Καλαμακίου.

Συγκεκριμένα στον Δήμαρχο επέδωσαν Μετάλλιο Υπηρεσιών προς τον Προσκοπισμό και στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μετάλλιο Φίλων του Προσκοπισμού. Η εκδήλωση έγινε στις 25 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της Παναττικής συνάντησης Παλαιών Προσκόπων στο Άλσος Προσκόπων Καλαμακίου «Αναστάσιος Μπαταγιάννης»

 Ο Αναστάσιος Μπαταγιάννης ιδρυτής της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων στο Καλαμάκι οραματίστηκε και πάλεψε να δημιουργήσει ένα εκπαιδευτικό χώρο για τα παιδιά του 1ου Συστήματος Καλαμακίου που αγαπούσε και πρόσφερε σε αυτό σαν μέλος και πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης επί σειρά ετών.

Δυστυχώς δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει, αλλά ήδη είχαν μπει τα θεμέλια καί τά μέλη της Ένωσης συνέχισαν το όραμα του με αρωγό την Δημοτική αρχή του Αλίμου.

Οι πρόσκοποι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, το Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Στέφανο Διαμαντή
στους Αντιδημάρχους Γιάννη Αντωνάκη, Γιώργο Μακαριγάκη , Νίκο Αλεξόπουλο και τον Πρόεδρο του Θ.Ο.Π.Α.Α Κώστα Φαλιέρο για την συνεχή προσφορά και στήριξη τους.Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.