ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, 11:37

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ομάδες συμβουλευτικής ψυχολογίας από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

0 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, 20:28
Για τη βελτίωση των ανθρωπίνων σχέσεων στο χώρο της Οικογένειας και της Εργασίας

O Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και το Τμήμα Παιδείας & Κοινωνικής Αρωγής, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του, με χαρά ανακοινώνει ότι συνεχίζει για 15η χρονιά με επιτυχία, σε συνεργασία με την ψυχοθεραπεύτρια Δημοτική Σύμβουλο & Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων, κα Ζάγκα Μαρία, καθώς και την κα Μαρίνα Ζάγκα, ψυχοθεραπεύτρια, δωρεάν πρόγραμμα δύο ομάδων Συμβουλευτικής Ψυχολογίας Γυναικών & Ανδρών για τη βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων στο χώρο της οικογένειας και της εργασίας.

Στις ομάδες αυτές θα συζητήσουμε πρακτικούς τρόπους με τους οποίους θα ενθαρρύνουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους άλλους. Θα εξερευνήσουμε συγκεκριμένες μεθόδους οι οποίες βοηθούν στην ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης, της θετικής συμβολής και σύνδεσης που σαν στόχο έχουν τη διατήρηση της ενθάρρυνσης σε όλες μας τις σχέσεις.

Οι ομάδες απευθύνονται σε όλες στις γυναίκες και άνδρες του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ελάτε να απολαύσετε αυτή την εμπειρία με την κα Ζάγκα Μαρία, Διπλωματούχο Συνθετικής και Συμβουλευτικής & European Certificate of Psychotherapy & Bachelor of Arts in Integrative Counseling από το Middlesex University London U.K. Οι ομάδες θα λειτουργούν στο πολιτιστικό κέντρο Αμφιθέας (Ηχούς 26 & Ζησιμοπούλου) για μία φορά κάθε μήνα και κατά τις ώρες 19:00-21:00, με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022.

Για τις δηλώσεις ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται σε χρήση προστατευτικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια των συνεδριών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ζάγκα Μαρία : 210 94 26 694 – 6957 087 951
Πολιτιστικό Κέντρο: 210 94 14 590

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.