ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 00:01

ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

"Εύξεινη Πόλη" - O Ευρωπαϊκός Όμιλος Εδαφικής Συνεργασίας μεγαλώνει

0 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 17:15

O Ευρωπαϊκός Όμιλος Εδαφικής Συνεργασίας "Εύξεινη Πόλη (ΕΟΕΣ) μεγαλώνει καθώς προστέθηκε το 70ο μέλος με το Σύμφωνο Συνεργασίας που υπεγράφη σήμερα στη Θεσσαλονίκη. 

Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με την ιδιότητα του πρόεδρου της “Εύξεινης Πόλης” υπέγραψε με τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, κ. Ιωάννη Σάββα το Πρακτικό εισδοχής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στον «ΕΟΕΣ-Εύξεινη Πόλη».

Όπως είπε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, "η υπογραφή του Συμφώνου καθιστά τον Όμιλο πιο ανταγωνιστικό και θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στην προσέλκυση περισσότερων ευρωπαϊκών προγραμμάτων και πόρων".

Σήμερα ο Ευρωπαϊκός Όμιλος "Εύξεινη Πόλη" αριθμεί 70 μέλη (66 Δήμους και 4 Αποκεντρωμένες Διοικήσεις) συνθέτοντας πλέον ένα ισχυρό και διευρυμένο αυτοδιοικητικό όμιλο, που στόχο έχει την ανάπτυξη των δήμων και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των δημοτών.  


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.