«Το είπαμε το κάναμε» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης αναφερόμενος στην αύξηση κατά 32% στα vouchers για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, ώστε να μην μείνει κανένα παιδί εκτός σταθμών.
Σε ανάρτησή του στο Twitter ο T. Γ αϊτάνης αναφέρει: «Κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού φέτος, παρά τα ψεύδη της αντιπολίτευσης! Σε σχέση με το 2019, η κυβέρνηση αύξησε τα vouchers κατά 32% για να καλυφθεί η ζήτηση. Είχαμε υποσχεθεί όλα τα παιδιά να βρίσκουν θέση και αυτή την υπόσχεση την κρατήσαμε. Το είπαμε, το κάναμε!».
Κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού φέτος, παρά τα ψεύδη της αντιπολίτευσης! Σε σχέση με το 2019, η @govgr αύξησε τα vouchers κατά 32% για να καλυφθεί η ζήτηση. Είχαμε υποσχεθεί όλα τα παιδιά να βρίσκουν θέση και αυτή την υπόσχεση την κρατήσαμε. Το είπαμε, το κάναμε!
— Tasos Gaitanis (@tasosgaitanis) September 7, 2022
Σχόλια Αναγνωστών
0 Προσθήκη σχολίουΔεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.