ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 01:05

ΒΟΥΛΑ

Δήμος "πιλότος" για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

0 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022, 18:00

Το προσωπικό του Δήμου ευχαρίστησε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος για τη συμβολή του στη σωστή λειτουργία και την παραγωγή θετικών αποτελεσμάτων στο έργο του Δήμου, πριν ξεκινήσει τον απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησης του την Πέμπτη 14 Ιουλίου, 

"Χωρίς τη θετική τους συμβολή" είπε, "τίποτα δεν θα είχε προχωρήσει. 

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος πέρα από την αναγνώριση και τις ευχαριστίες του στους υπαλλήλους, προχώρησε και σε μια αποκάλυψη λέγοντας πως πολλοί είναι οι δήμοι που ζητούν να μάθουν την τεχνογνωσία και τις καλές πρακτικές που εφαρμόζουν οι υπηρεσίες, όπως π.χ. στην καθαριότητα, στα τεχνικά έργα, στη διαχείριση των απορριμμάτων κ. ά.

"Παρά το γεγονός ότι αυτό δημιουργεί χρονική πίεση στις υπηρεσίε μας" είπε, "μου προκαλεί ιδιαίτερη ευχαρίστηση το γεγονός ότι ζητούν να μεταφέρουν και να προσαρμόσουν στους δήμους τους τις δικές μας καλές πρακτικές". 

Σ.Σ.: Η αλήθεια είναι πως λίγοι δήμαρχοι αξιοποιούν με τόση ένταση και αποτελεσματικότητα καινοτόμα προγράμματα, για τη θωράκιση και τη βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου τους. Σε αρκετά από αυτά δε ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι "πιλότος" και πρωτοπόρος. Όμως, τίποτα δεν είναι τυχαίο.   

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.