ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, 14:58

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η Ντόρα Πάλλη στο Παλαιό Φάληρο για το πρόγραμμα «Αγαπώ τον Αθλητισμό»

0 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022, 16:24

Η Γενική Γραμματέας της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου και Υποδιευθύντρια στο Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας Ντόρα Πάλλη επισκέφτηκε στις 6 Ιουλίου το αθλητικό καμπ του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του διαδραστικού προγράμματος «Αγαπώ τον Αθλητισμό» και συμμετείχαν 250 παιδιά που παρακολουθούν το καλοκαιρινό καμπ. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα των μπότσια, χάντμπαλλ, λάζερ ραν αλλά και παιχνίδια για την διαφορετικότητα και την φιλία.

Στην επίσκεψη συμμετείχε ο Μιχάλης Κουμεντάκος Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, η αντιπρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου Μαρίνα Ιακωβίδου, το μέλος ΔΣ Γιώργος Πράπας , ο υπεύθυνος του καμπ Χάρης Κρυσταλογιάννης και οι Ολυμπιονίκες Κώστας Φιλιππίδης, Δημήτρης Μιτελούδης, Γρηγόρης Χατσατουριάν, Βιργινία Κραβαριώτη, ο παραολυμπιονίκης Γιάννης Κωστάκης καθώς και τα στελέχη του μοντέρνου Πεντάθλου Γιάννης Αλικάκος, Νεκταρία Κωνσταντίνου και Χρήστος Γεωργακόπουλος.
Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.