ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 07:15

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

4 εκ. ευρώ από το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" για το Δήμο Παλαιού Φαλήρου

0 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022, 15:21
Σπουδαία χρηματοδότηση - Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συνεχίζει να μεριμνάγια την εξασφάλιση στον πολίτη ενός καθαρού ανακυκλούμενου υγιούς περιβάλλοντος

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου κατάφερε, χάρη στον άρτιο σχεδιασμό, να εξασφαλίσει ακόμη μια σπουδαία χρηματοδότηση, ύψους 4.427.593€, από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η χρηματοδότηση αφορά την υλοποίηση της εγκριθείσας πρότασής μας για:

 * Προμήθεια 10 πολυκέντρων ανακύκλωσης υλικών, για Διαλογή στην Πηγή 4 ρευμάτων, με παροχή οικονομικού εργαλείου προς τους δημότες.

*  Προμήθεια 6 διπλών συστημάτων κάδων υπογειοποίησης, για τη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων 4 ρευμάτων (πλαστικό, γυαλί, οργανικά απόβλητα και μέταλλα) και εγκατάσταση συσκευής ανάγνωσης (QR-code reader) του ID χρήστη, σε κάθε διπλό σύστημα.

*  Υπηρεσίες και προμήθειες στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης – πληροφόρησης – ευαισθητοποίησης, για την υποστήριξη λειτουργίας των έξυπνων γωνιών ανακύκλωσης.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου θα εξακολουθήσει να διεκδικεί και να υλοποιεί εργαλεία, για τη βελτίωση, τη διευκόλυνση και τον εκσυγχρονισμό της καθημερινότητας των Δημοτών και κατοίκων της πόλης μας, μέσα σε ένα έξυπνο, καθαρό και ανακυκλούμενο πλαίσιο υγιούς περιβάλλοντος.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.