ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 17:08

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σταθερά μέσα στις πρώτες προτιμήσεις των ψηφοφόρων ο Τ. Θεοδωρικάκος

0 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022, 18:41

Σταθερά, στην πρώτη τριάδα των επικρατέστερων προς εκλογή υποψήφιων βουλευτών της Ν.Δ., βρίσκεται ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Δεδομένου ότι οι εκλογές είναι πλέον πολύ πιθανόν να γίνουν το φθινόπωρο του 2022, γίνονται σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση δημοσκοπήσεις στις οποίες προσμετράται εκτός της δυναμικής των κομμάτων και η δυναμική των υποψηφίων. 

Το γεγονός ότι στις δημοσκοπήσεις εμφανίζεται στην πρώτη τριάδα, δεν είναι άσχετο με τη θητεία του ως υπουργός Εσωτερικών κατά τη διάρκεια της οποίας προέκυψαν θετικά αποτελέσματα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση  αλλά και στις εντατικές προσπάθειες για την καταπολέμηση του εγκλήματος σε όλα τα επίπεδα ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 

Ωστόσω οι συνεργάτες του δεν εφησυχάζουν, καθώς η μάχη μέχρι τις εκλογές θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη μέσα σε ένα πολωμένο πολιτικό κλίμα.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στη δύσκολη εκλογική περιφέρεια του Νοτίου Τομέα στην οποία κατεβαίνουν επίσης πρωτοκλασσάτα στελέχη της Ν.Δ. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.