ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 07:11

ΓΛΥΦΑΔΑ

Επίσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Γλυφάδας

0 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022, 21:21

Τον Δήμο Γλυφάδας επισκέφτηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, την Υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, τους βουλευτές του Νοτίου Τομέα Αθηνών Διονύση Χατζηδάκη, Μπάμπη Παπαδημητρίου, Γιάννη Καλλιάνο και Βασίλη Σπανάκη, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Μίλτο Μπαντή και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Γλυφάδας Παναγιώτη Σκαλτσά.

Η παρουσία των στελεχών του κόμματος ξεκίνησε από το Δημαρχείο, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και μέλη της Δημοτικής Αρχής. Βασικά θέματα της συζήτησης ήταν τα έργα ανάπλασης και υποδομής που πραγματοποιούνται και τα οποία συμβάλλουν καθοριστικά στην αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής του Δήμου. Παράλληλα, ιδιαίτερη αναφορά έγινε και σε επιμέρους ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των δημοτών και την περαιτέρω σύγχρονη ανάπτυξη της πόλης, αλλά και σε μια σειρά από κοινωνικά ζητήματα που αφορούν την περιοχή.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Νέας Γενιάς Ελένη Καράχου- Σκούταρη, η Αντιδήμαρχος Πρασίνου και δράσεων του Δήμου για τα αδέσποτα ζώα Μαίρη Μηλιαρέση, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Εσόδων και προϋπολογισμού Δημήτρης Νιτσιόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Δημήτρης Τσαμπιράς, ο Αντιδήμαρχος Πόλης και Καθημερινότητας Γιάννης Σκαλτσάς, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σωκράτης Ζάχος, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γεωργία Βαμβακερού, η Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας Άννυ Καυκά, ο πρόεδρος του Γκολφ Νίκος Λεβετσοβίτης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Ακριβός, Βασίλης Νικάκης, Μαρία Παπάζογλου, Χρήστος Μιχαλακάκος και Στέλιος Κουρουπάκης.

Στη συνέχεια ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ βρέθηκε στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που εδρεύει στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας, όπου ξεναγήθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Περικλή Δορκοφίκη.

Το ΚΔΑΠ παρέχει υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά με πλούσιες αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και προπονητών.

Ο Γραμματέας συνομίλησε με τους εργαζόμενους, τους προπονητές, μεταξύ των οποίων και ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, αλλά και φυσικά με τα παιδιά που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες του ΚΔΑΠ.

Κατόπιν, τα στελέχη του κόμματος επισκέφτηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας που εξυπηρετεί τους δημότες που έχουν ανάγκη σε καθημερινή βάση, αλλά συμβάλλει και στην κάλυψη έκτακτων αναγκών.

Ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ Παύλος Μαρινάκης τόνισε το σπουδαίο κοινωνικό έργο του Δήμου, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους εθελοντές και τους υπαλλήλους για τη σπουδαία δουλειά τους.

Η επίσκεψη στον Δήμο Γλυφάδας ολοκληρώθηκε με μια ανοιχτή συζήτηση στο κέντρο του Δήμου με στελέχη του κόμματος και πολίτες, όπου συζητήθηκαν επίκαιρα ζητήματα της καθημερινότητας της περιοχής, με την προσέλευση και την συμμετοχή του κόσμου να είναι εντυπωσιακή. Στην ανοιχτή συζήτηση παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Δήμο Γλυφάδας τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, γιατί βρίσκομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους δήμους, που συμβάλουν στην ανάπτυξη της χώρας και στην αύξηση του ΑΕΠ, που δημιουργούν θέσεις εργασίας στον τόπο μας. Σήμερα είχα τη χαρά στην Γλυφάδα να συναντήσω πολλά αγαπημένα πρόσωπα και καλούς συνεργάτες με τους οποίους συμπορευόμαστε χρόνια, αλλά και άξια στελέχη του κόμματος. Θέλω να ευχαριστήσω για την συνάντηση τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου. Είναι αξιοθαύμαστο το έργο στον Δήμο: η αναβάθμιση των υποδομών που κάνει καλύτερη τη ζωή και την καθημερινότητα των κατοίκων, οι πρωτοβουλίες με ισχυρό αποτύπωμα όπως το ΚΔΑΠ και το Κοινωνικό Παντοπωλείο που επισκεφτήκαμε και πολλά ακόμα. Θέλω, πριν απ’ όλα, να ευχαριστήσω τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τους πολιτευτές, τους γραμματείς και τα μέλη της ΠΕ που βρίσκονται μαζί μας σε κάθε επίσκεψη.

Αυτό που μας έχει ζητήσει και ο πρόεδρός μας και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απ’ την πρώτη στιγμή είναι να γυρίσουμε όλη την Ελλάδα και να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη. Η φράση αυτή δεν είναι απλώς το σύνθημα ενός συνεδρίου αλλά ο τρόπος δράσης και σκέψης μας. Θέλουμε να καταγράψουμε τα προβλήματα κάθε περιοχής από σας που τα γνωρίζετε καλύτερα, αλλά και να αναδείξουμε το έργο της κυβέρνησης μέσα από την προβολή έργων και πολιτικών όπως είναι μεταξύ άλλων οι μειώσεις φόρων, η ψηφιακή επανάσταση, το νέο ασφαλιστικό, η λειτουργία των δήμων. Αν οι πολίτες γνωρίζουν την αλήθεια, η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές θα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν του 2019. Η χώρα δεν πρέπει να πάει ούτε βήμα πίσω και με την Νέα Δημοκρατία θα πάει πολλά βήματα μπροστά».

Στην επίσκεψη του Γραμματέα της ΠΕ ΝΔ Παύλου Μαρινάκη συμμετείχαν ακόμη, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δήμητρα Νάνου, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο Συντονιστής του Διαγραμματειακού Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, η επικεφαλής του Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη Ιωάννα Γκελεστάθη, η πολιτεύτρια Ντόρα Πάλλη, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Δανάη Προκόβα-Κουρουπάκη, Κατερίνα Καραβιώτη, Γιάννης Μπάντος, Βασίλης Γακόπουλος και Δημήτρης Γκουλής και τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ Απόστολος Γούτας, Γρηγόρης Μπεκατώρος και Δημήτρης Μάγγελ.Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.