ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 13:50

ΒΟΥΛΑ

Γρ. Κωνσταντέλλος: Θα είμαι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος - fake news ο ισχυρισμός του parapolitika.gr

0 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022, 18:24

Παρά το γεγονός ότι έχει διαψεύσει με τον πιο επίσημο τρόπο ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δημοσιεύματα που τον θέλουν να μην είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο του και ότι έχει βλέψεις για την περιφέρεια Αττικής και μάλιστα ως υποψήφιος στηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ(!), η ιστοσελίδα parapolitika.gr επιμένει να διακινεί τη φήμη. 

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, με ανάρτηση στη σελίδα του Δήμου διαψεύδει για μια ακόμα φορά το fake news του parapolitika.gr και μάλιστα προχωρά κι ένα βήμα παραπέρα βάζοντας στο κάδρο επιχειρηματικά συμφέροντα που έχουν σχέση με τη διαχείριση των απορριμμάτων. Αφήνει να εννοηθεί πως η πολιτική που ασκεί τόσο ως πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΠΕΔΑ, αλλά και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται και εφαρμόζει τις περιβαλλοντικές πολιτικές που αφορούν στη διαχείριση των απορριμμάτων στο δήμο του, μάλλον ενοχλούν, κι αγγίζουν "ευαίσθητες" επιχειρηματικές χορδές. 
  
Η ανάρτηση - απάντηση 

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος διαψεύδει και πάλι την μεθοδευμένη προσπάθεια του parapolitika.gr με τη διασπορά fake news και δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές

Διαστάσεις εμμονής παίρνει η απέλπιδα προσπάθεια της ηλεκτρονικής εφημερίδας parapolitika.gr να στηρίξει το αυθαίρετο αφήγημα που έχει εφεύρει εδώ και έναν χρόνο η ίδια, χωρίς κανένα απολύτως ψήγμα αλήθειας, ότι δήθεν ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος επιθυμεί να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής και μάλιστα με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Βλέποντας μάλιστα ότι ο ισχυρισμός είναι τόσο φαιδρός που πέφτει στο απόλυτο κενό, η ιστοσελίδα προσπαθεί με επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα, υπογεγραμμένα ακόμα και από τον ίδιο τον εκδότη του Γιάννη Κουρτάκη, να πείσει για την ανύπαρκτη είδηση πιστεύονται ότι με τον τρόπο αυτό θα πλήξει τον κ. Κωνσταντέλλο.

Προφανώς έχει προκαλέσει ενόχληση σε πολύ συγκεκριμένους επιχειρηματικούς κύκλους, που κινούνται στο χώρο της διαχείρισης απορριμμάτων και της ανακύκλωσης, η προσήλωση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου σε βιώσιμες πρακτικές όπως εκφράζονται από τη θέση που κατέχει ως Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) οι οποίες μάλλον θίγουν τα συμφέροντα τους και χαλάνε τα σχέδια τους, σχέδια που περιλαμβάνουν πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Παρά τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος στο Δήμο και παρά το γεγονός πως ο κ. Κωνσταντέλλος παραμένει ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς ωστόσο να έχει διεκδικήσει ποτέ κομματική στήριξη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το συγκεκριμένο ΜΜΕ και διάφοροι «δορυφόροι» του, επαναλαμβάνουν το ίδιο ανυπόστατο αφήγημα, μάλιστα ακόμα και με πληρωμένη καταχώρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πόλεμος της λάσπης όμως δεν περιορίζεται μόνο στην υποτιθέμενη επιθυμία για κάθοδο στις περιφερειακές εκλογές αλλά χωρίς καμία ένδειξη και καμία πληροφόρηση προσπαθεί να πείσει τους αναγνώστες του πως ο κ. Κωνσταντέλλος έχει πέσει στη δυσμένεια στελεχών του Μεγάρου Μαξίμου ενώ η πραγματικότητα αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο καθώς ο καθαρός αυτοδιοικητικός του λόγος, η δημόσια επευφημία του για κάθε θετική εξέλιξη και η κριτική του στάση απέναντι σε οποιαδήποτε απόφαση της κεντρικής κυβέρνησης που είναι αρνητική για το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχει προκαλέσει το σεβασμό και την εκτίμηση των περισσοτέρων στελεχών τόσο του κυβερνητικού κόμματος όσο και των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ουδέποτε ζήτησε στήριξη από το οποιοδήποτε κόμμα αλλά ούτε του ζητήθηκε από οποιοδήποτε κόμμα να αποδεχθεί κομματική στήριξη για κάθοδο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογες του 2023 ως υποψηφιος Περιφεριάρχης και ουδέποτε έγινε η οποιαδήποτε συνάντηση με το οποιοδήποτε κόμμα για τέτοια συζήτηση ή υπόθεση. Το όνομα του συντάκτη του εν λόγω δημοσιεύματος (Φουσκίδης) παραπέμπει από μόνο του στο μέγεθος της …. φούσκας που αναπαρήγαγε.

Κλείνοντας λοιπόν, παρά το γεγονός πως είμαστε σίγουροι πως θα συνεχιστεί με εργολαβικούς όρους η προσπάθεια διατήρησης του ψευδούς αφηγήματος, ο κ. Κωνσταντέλλος δηλώνει κατηγορηματικά για ακόμα μία φορά πως παραμένει προσηλωμένος στην υπηρεσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού και θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.